Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Cuvstvuvam za nekoja godina i nie kje imame pretstavnik u grupi vo evropski natprevaruvanja, porano bese sjebano se macis stigas do zadno kolo u kvalifikacii ti se pagja jaka ekipa, sea se podeleni u zoni, (na primer moze da se padnat Mancester- Lazio, Partizan-Skenderbeg).Porano koa se ispagase od posledno kolo za LS se idese u plej off za Kup na UEFA (Vardar ispada od Sparta Praga pa igrase so Roma za vlez u grupi na Kup na UEFA). Sea avtomatsko ispagjanje od posledno kolo na LS te nosi u grupi vo LE.

Работнички играше и со Базел во плеј оф, исто и со лил мислам дека беше плеј оф.

Добро бе мајката Партизан од толку златни деца што ги има на располагање и од толку опции за напаѓач со искуство, баш Божинов им фалеше?[DOUBLEPOST=1438806232][/DOUBLEPOST]Ахаахх, Плзен ќе надрљаат :pos:
Па Божинов ако нема искуство за српска лига не знам кој има.
Ако си го прател овие 2-3 кола во српска лига, бугарот има 3-4 гола и 3-4 асистенции, не ме фаќај точно за збор ама убедливо најјак играч кај Партизан па можда и у српска лига.

Мртов е овој Партизан, одамна не биле вака ослабени. Живковиќ е ѕвер ама нема уште искуство и капацитет да ја влече цела игра. Шапоњиќ е талент ама не е Лука Јовиќ да бидеме реални.
У средина го нема Дринчиќ кој им ја држеше цела средина колку толку, сега со вратениот Бабовиќ пијандурата и вечниот талент Предраг Лука има да го јадат у плеј-оф. И одбраната е тиња без Иванов. Да не праам муабет што на гол им фали Стојковиќ.
Тој црнчугата од Белгија што го земаа летово е добар, знае да повлече напред ама Божинов мислам дека ќе ги влече цела сезона доека не му текне да искача по сплавови и да се дрогира као стока.
Среќа Ѕвезда се распад систем па лаганица ќе си освојат и сезонава евентуално ако збесне Чукарички па да пукне брука у сред Србија. :D

Како бе мртов боту еден, го имаат еден од најјаките тимови во последните 4-5 години, ако не и више.

Како бе мртов боту еден, го имаат еден од најјаките тимови во последните 4-5 години, ако не и више.
Брат кој јак тим, далеку е овој тим од оној кога Станојевиќ им беше тренер и кога играа групи у ЛШ со Клео и Дијара у напад, Марковиќ , Мореира, Илиќ и уште една црнчуга у средина не ми текнува као се викаше.

Него овој Милинковиќ тренеров се погоди добар некако, интересно ги уклопи, тој кељавицата теле марка беше. :Д
Ќе се каат копилињата што го избркаа Станојевиќ.

Брат кој јак тим, далеку е овој тим од оној кога Станојевиќ им беше тренер и кога играа групи у ЛШ со Клео и Дијара у напад, Марковиќ , Мореира, Илиќ и уште една црнчуга у средина не ми текнува као се викаше.

Него овој Милинковиќ тренеров се погоди добар некако, интересно ги уклопи, тој кељавицата теле марка беше. :Д
Ќе се каат копилињата што го избркаа Станојевиќ.
Епа еби се тоа беше пред 200 години. Доста добар им е овој тим за разлика од претходните сезони, тој црнецот што играше у Ѕвезда ора у пичку материну, многу е добар. Само да имаат сега среќа у ждрепката и да си влезат у групи, стварно заслужуваат. Државата пробува Ѕвезда со сила да ги прави шампиони, а овие се борат и против тоа и против се живо и време е мислам да го наградат тоа со еден пласман во групната фаза од ЛШ.

Епа еби се тоа беше пред 200 години. Доста добар им е овој тим за разлика од претходните сезони, тој црнецот што играше у Ѕвезда ора у пичку материну, многу е добар. Само да имаат сега среќа у ждрепката и да си влезат у групи, стварно заслужуваат. Државата пробува Ѕвезда со сила да ги прави шампиони, а овие се борат и против тоа и против се живо и време е мислам да го наградат тоа со еден пласман во групната фаза од ЛШ.
Кој пред 200 пред 4-5 години беше. 2010 мислам. :D

Ова со Ѕвезда преклани коа беа шампиони, еден братучед од Србија ми кажуваше, намерно наместиле Ѕвезда да биде шампион само да не банкротираат иако знаеле дека ќе бидат банирани од УЕФА и Партизан ќе игра на нивно место.
Апла се за греота и жално е таква екипа со таква историја да пропадне заради багра и лопови горе у управа.

Одбраната е лоша,се надевам дека ќе ја појачаат со некој искусен играч како што беше Иванов.

Malme e poim za Salzburg vo fudbalot, Salzburg 2005 god. Pocnaa nova era otkako bea kupeni od Red Bull, im smenaa sve od koren ime, logo, uprava ... kako demek ova e nov klub bez istorija duri I navivacite im se podeleni nekoi navivaat za Ovaj FC Salzburg a drugi za stariot Austria Salzburg :) taka se vikale pred da im go smenat imeto.
Za razlika od niv Malme si e tim so tradicija I evropsko iskustvo, imaat dobra ekipa

Malme e poim za Salzburg vo fudbalot, Salzburg 2005 god. Pocnaa nova era otkako bea kupeni od Red Bull, im smenaa sve od koren ime, logo, uprava ... kako demek ova e nov klub bez istorija duri I navivacite im se podeleni nekoi navivaat za Ovaj FC Salzburg a drugi za stariot Austria Salzburg :) taka se vikale pred da im go smenat imeto.
Za razlika od niv Malme si e tim so tradicija I evropsko iskustvo, imaat dobra ekipa
Se na se Salzburg momentalno ne mu se ni do kolena :) zasluzeno si gi pleskat eve vtora godina po red

Абе овој Салзбург е беда,пола тим им замина,а ништо квалитетно не зедоа,две кола имаат два пораза.

Салзбург тешко да некад ќе има солиден тим за во Европа од причина што приоритет има Ред Бул Лајпциг и кој и да играч почне да гази во Салзбург одма го праќаат таму.Ќе имаат само тим што ќе биде доминантен во лига иако оваа година може нема да толку лесно да земат ако и воопшто земат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom