Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа тоа е, последно коло за пласман у групи.работнички имат плеј оф играно со лацио
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Па Божинов ако нема искуство за српска лига не знам кој има.Добро бе мајката Партизан од толку златни деца што ги има на располагање и од толку опции за напаѓач со искуство, баш Божинов им фалеше?[DOUBLEPOST=1438806232][/DOUBLEPOST]Ахаахх, Плзен ќе надрљаат![]()
Брат кој јак тим, далеку е овој тим од оној кога Станојевиќ им беше тренер и кога играа групи у ЛШ со Клео и Дијара у напад, Марковиќ , Мореира, Илиќ и уште една црнчуга у средина не ми текнува као се викаше.Како бе мртов боту еден, го имаат еден од најјаките тимови во последните 4-5 години, ако не и више.
Епа еби се тоа беше пред 200 години. Доста добар им е овој тим за разлика од претходните сезони, тој црнецот што играше у Ѕвезда ора у пичку материну, многу е добар. Само да имаат сега среќа у ждрепката и да си влезат у групи, стварно заслужуваат. Државата пробува Ѕвезда со сила да ги прави шампиони, а овие се борат и против тоа и против се живо и време е мислам да го наградат тоа со еден пласман во групната фаза од ЛШ.Брат кој јак тим, далеку е овој тим од оној кога Станојевиќ им беше тренер и кога играа групи у ЛШ со Клео и Дијара у напад, Марковиќ , Мореира, Илиќ и уште една црнчуга у средина не ми текнува као се викаше.
Него овој Милинковиќ тренеров се погоди добар некако, интересно ги уклопи, тој кељавицата теле марка беше. :Д
Ќе се каат копилињата што го избркаа Станојевиќ.
Кој пред 200 пред 4-5 години беше. 2010 мислам.Епа еби се тоа беше пред 200 години. Доста добар им е овој тим за разлика од претходните сезони, тој црнецот што играше у Ѕвезда ора у пичку материну, многу е добар. Само да имаат сега среќа у ждрепката и да си влезат у групи, стварно заслужуваат. Државата пробува Ѕвезда со сила да ги прави шампиони, а овие се борат и против тоа и против се живо и време е мислам да го наградат тоа со еден пласман во групната фаза од ЛШ.
Одбраната е лоша,се надевам дека ќе ја појачаат со некој искусен играч како што беше Иванов.Како бе мртов боту еден, го имаат еден од најјаките тимови во последните 4-5 години, ако не и више.
Se na se Salzburg momentalno ne mu se ni do kolenaMalme e poim za Salzburg vo fudbalot, Salzburg 2005 god. Pocnaa nova era otkako bea kupeni od Red Bull, im smenaa sve od koren ime, logo, uprava ... kako demek ova e nov klub bez istorija duri I navivacite im se podeleni nekoi navivaat za Ovaj FC Salzburg a drugi za stariot Austria Salzburgtaka se vikale pred da im go smenat imeto.
Za razlika od niv Malme si e tim so tradicija I evropsko iskustvo, imaat dobra ekipa