Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
А уствари ги има овие кај нас во така поголем број?

Ако не овие, ќе гледам обичниот рекорд Ц, манта А, или некој Форд Таунус или Капри битно да е со 2 врати.

А цената... зависи дали гледал газдата Дискавери или не. Хахаха :))

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=147025

Нешто што вреди да се види... а да го прајш, за тие пари неможиш да го напрајш, гарантирано!

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=147025

Нешто што вреди да се види... а да го прајш, за тие пари неможиш да го напрајш, гарантирано!

Супер изгледа. За парите, вреди. Да ги имав сега тие пари, дефинитивно ќе идев да го разгледам :). За година и нешто ќе земам, сега за сега само збирам информации. :)

Инаку, досега нешто најмногу што ми направило мерак е ова

c-rekord-coupe-68.jpg

Opel Rekord C Coupe 68'. Европски мустанг :)

Супер изгледа. За парите, вреди. Да ги имав сега тие пари, дефинитивно ќе идев да го разгледам :). За година и нешто ќе земам, сега за сега само збирам информации. :)

Инаку, досега нешто најмногу што ми направило мерак е ова

Opel Rekord C Coupe 68'. Европски мустанг :)
To прај мерак... ама гледај вака. Некој без пари да ти дај некој средно-жалосен модел, свесен си колку имаш давачки (без никаква надокнада твоето време) дури да го средиш?

Еве ти мала ретроспектива: некои 1000-1500 евра ќе ти отидат на шасија. Крпење, крила, прагови, заштита, фарбање.... под услов некои работи сам да си ги правиш.
мотор: ако треба да го правиш ремонт, некои 300-400 евра.
внатрешност: каква и да е, ќе сака поправки. Недај боже да треба цела да ја претапацираш, ќе дадеш 600-700 евра.
подвозје и гуми: 4 нови гуми, 200 евра. Бандажи, гуртни, плочки, јабучици се нека е 100% исправно.
регистрација:200 евра.

Собери овде колку ти имам напишано околу (3000 евра ќе ти дојди), додај на тоа 2-3 години работа, нервози... Рачунаме дека некој поклон ти ја дал колата, не дека си платил 1000 евра, и дека сите детаљи од страна на лајсни, жмигавци, стакла штопови ги има.

И разгледај на нет за 4к шо можи да се земи... таја е математиката.

отворете си тема за опелов... ја угадивте и ми избега огласот за фичо комбето, кој очајно чекам да се јави некој и да даде понуда...

photo0305.jpg

Skuter piaggio pgo 50 od 99god. vo odlicna sostojba ima Malossi (kais rolni i varijator) trajno reg. cena 500e
tel. 070792671

Продавам скутер baotian 125cc со 2000км поминати ,2010 година прва регистрација цена 600 евра
bt50-rocky-baotian-mavip-motors.jpg

Prodavam zvucnici US BLASTER moze za vo kola moze i za domasna upotreba od 10 inch , originalni se i novi vo kutija cena 900den tel.077636077

Волкси, беше ли на некој отпад да видиш розетни?
Јас вчера бев, ама немаше 1300 за да земам едни, инаку ми беше на ум :)

П.С. СЕуште стои она што го реков :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom