купувам застава 850 т.е. фичо комбе. немора да биде во возна состојба, немора да има ни мотор и мењач. може и целосно риунирано, само да има стакла, вратите да се на број и да има тркала за да се одвлече.
понуди во ПП или на телефон 075-489-835
ај кажи. земи и телефон за контакт ако го продава... можеш у ПП да ми пратишТука кај мене у маало има еден со такво комбе, само треба да проверам дали уште го има, пошто е механичар па расклопувам стари коли и сл. Знам со тоа комбеги носеше на автопазар деловите.
И баш он ми кажуваше како биле ретки тие фичовци.
Ке ти кажам деновиве.
Најде ли? Имам BMW 525 tds, 1999 год. Full опрема, освен кожени седишта и греачи на седишта. Пиши ми ПП, ќе ти кажам повеќе.Купувам BMW 525/530D или AUDI A6 2.5TDI од 2000-2001 година.
Само 525D или 530D комон реил мотор барам :smir:Најде ли? Имам BMW 525 tds, 1999 год. Full опрема, освен кожени седишта и греачи на седишта. Пиши ми ПП, ќе ти кажам повеќе.
Прибидејќи газдата најчесто е :cheeky1:на почетната цена би му додал една 0 на крајот...Од 100-5000еур зависи од газдата а не од состојбата на колата )
А уствари ги има овие кај нас во така поголем број?Од 100-5000еур зависи од газдата а не од состојбата на колата )