Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти JeepMKD, го знам овој оддамна... даден е во охрид.:toe:

KAde da najdam delovi za jeep wrangler

Што отприлика? Ако не може тука да се најде долу на југот кај комшиите има сигурно...

Ајде моторџии, кому му требаат кациги за него и поубавата половина...

14c811e0-ff65-469c-9d40-1a2fccedc020.jpg

7ed03b24-e2aa-4cfd-9cfc-736df6905047.jpg

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=306319

Drugar Jas prodavam aprilia sr 50 replika . ali plastikata napred e skrsena :toe:
a drugite ne se namesteni ubavo . inace masinata i e zakon 95 km/h . + nema dokumenti , pa ja prodavam 300 evra . pozd :helou:

Drugar imam jas Aprilia sr 50 replika . mnogu e brza i startna 95 km/h ali nema dokumenti :toe:i prednata plastika e skrsena . ja prodavam 300 evra . pozd

Drugar Jas prodavam aprilia sr 50 replika . ali plastikata napred e skrsena :toe:
a drugite ne se namesteni ubavo . inace masinata i e zakon 95 km/h . + nema dokumenti , pa ja prodavam 300 evra . pozd :helou:

Drugar imam jas Aprilia sr 50 replika . mnogu e brza i startna 95 km/h ali nema dokumenti :toe:i prednata plastika e skrsena . ja prodavam 300 evra . pozd

Daj staj sliki, koja godina e?

Ајде моторџии, кому му требаат кациги за него и поубавата половина...

14c811e0-ff65-469c-9d40-1a2fccedc020.jpg

7ed03b24-e2aa-4cfd-9cfc-736df6905047.jpg

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=306319

Да прајме замена, да ти дам полуотворена АГВ и уш некој динар а?:smir:

Kade da najdam krila za ford capri mk1

test_anim_001.gif

Купувам радио за во кола до 3000 денари пишете ми пп.
Е појма немам каде да го ставам ова нов сум на форумов го ставив во автомобилизам.

Ако знае некој да продава априлиа аф1 125 поефтино или несто друго само 125-ка да е:)

prodavam dvogrli karburator weber 32dmtr full mehanicki repariran super sostojba so usisna grana i kukiste za filter od 101 specijal. pishete na lp.cena 2000denari

Која цена се движат моторите Јијинг и Лифан 50кубика во Хелена ??

Ајде да прашам тука, зошто гледам дека доста од вас се прилично добро упатени околу автомобилските делови и цени. Се надевам дека ќе добијам некоја корисна информација од некого, или можеби ќе ме упати каде да се обратам.

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Ако не знаете за кој спојлер станува збор, еве фотка:

spoiler.jpg

citroen_2005-c4_coupe-006_4.jpg

Ајде да прашам тука, зошто гледам дека доста од вас се прилично добро упатени околу автомобилските делови и цени. Се надевам дека ќе добијам некоја корисна информација од некого, или можеби ќе ме упати каде да се обратам.

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Ако не знаете за кој спојлер станува збор, еве фотка:
Acid,според мене најефтина варијанта ти се БГ автопазари...ако најдеш C4 купе катастрофалка,тој спојлер(ако е здрав секако)ќе го земеш за смешни пари...поминат ми е лимитот на нет,иначе ќе ти најдев линкови од C4 катастрофалки на BG...еве ти веб страна,сигурно ќе најдеш нешто...www.mobilen.bg

Не ти е лоша идејава... Значи треба да најдам некој што иде накај Бугарија и што е желен да излезе во пресрет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom