Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти се гледа малце 450 тогаш јас ке ти дадам 1000ден:) Човек па ти дади тогаш цена твоја,, иначе шо мислиш ти за 5000еура ке го продадеш?
ЦЕНА ПРВО ПОСЛЕ МОЖИ ДА СЕ КОМЕНТИРА А ВАКА САМО ЛУПАМЕ НЕКОЈ ЦЕНИ БЕЗВЕЗЕ

fordgrantorinobig1t.jpg
dali moze nesto vakvo da se najde kaj nas na balkanot???
FORD Gran Torino.

Што мислите вреди ли да се донесе кола од Бугарија и што е потребно да си ја возам на Бугарски таблици.

Ако некој знае да продава мотор со мк табли, Јамаха ттр600 над 2000година,
Јамаха ТТР250 над 2000година,
Хонда XR 250,400,600,650, над 2000година
До 2500Еура НЕКА ПИШИ ПРИВАТНА ПОРАКА!!!!!!!!

Што мислите вреди ли да се донесе кола од Бугарија и што е потребно да си ја возам на Бугарски таблици.
Tреба да имаш бг пасош. Возилото смее да го вози само сопственикот (ако те застане полиција треба да носиш возачка, сообраќајна и пасош ако не си ти сопственик можат и сигурно ке ти го кофискуваат). Инаку, зависи какво возило сакаш да донесиш.

fordgrantorinobig1t.jpg
dali moze nesto vakvo da se najde kaj nas na balkanot???
FORD Gran Torino.

Вакво на балканот нема шанси. Поточно речено амерички возила се мнооогу ретки, тек тук се наоѓа по некој шевролет и крајслер и толку.

Вакво на балканот нема шанси. Поточно речено амерички возила се мнооогу ретки, тек тук се наоѓа по некој шевролет и крајслер и толку.
Гледав некое Торино `69 на еден српски форум...на српски табли...и, со нафтена печка, разбира се :) И тоа од Мерцедес!

Гледав некое Торино `69 на еден српски форум...на српски табли...и, со нафтена печка, разбира се :) И тоа од Мерцедес!
да погодам... 300 D (3000 кубици и 85 кс)

продавам голф караван 96 година
моторот му е 1.9 TDI
цена 4 000 евра

Ima li nekoj idea kade mozam da najdam nalepnici Derbi i nalepnici za bandasi. A mi trebaat i zmigavci za Derbi GP1.

Барам Лајсни за предна шофершајбна за мерцедес 115 (МИНИ), може и комплет со кедер гума. Исто така и лимарија и се што може да се искористи од форд таунус 71-75 со две врати.

Продавам фарови од фиат пунто 2, сосе вградени магленки. Цена 100 јурци парот.
078421423
Или може и тука да си пишете.

Барам Лајсни за предна шофершајбна за мерцедес 115 (МИНИ), може и комплет со кедер гума. Исто така и лимарија и се што може да се искористи од форд таунус 71-75 со две врати.

Црнко, ај ѕирни тука.

Фала ти JeepMKD, го знам овој оддамна... даден е во охрид.:toe:

KAde da najdam delovi za jeep wrangler

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom