Купувам - продавам

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Фала ти JeepMKD, го знам овој оддамна... даден е во охрид.:toe:

KAde da najdam delovi za jeep wrangler
Што отприлика? Ако не може тука да се најде долу на југот кај комшиите има сигурно...

KamikazaGVG

kajgana zavisnik
Член од
11 мај 2009
Мислења
14
Поени од реакции
2
Drugar Jas prodavam aprilia sr 50 replika . ali plastikata napred e skrsena :toe:
a drugite ne se namesteni ubavo . inace masinata i e zakon 95 km/h . + nema dokumenti , pa ja prodavam 300 evra . pozd :helou:

Drugar imam jas Aprilia sr 50 replika . mnogu e brza i startna 95 km/h ali nema dokumenti :toe:i prednata plastika e skrsena . ja prodavam 300 evra . pozd

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Drugar Jas prodavam aprilia sr 50 replika . ali plastikata napred e skrsena :toe:
a drugite ne se namesteni ubavo . inace masinata i e zakon 95 km/h . + nema dokumenti , pa ja prodavam 300 evra . pozd :helou:

Drugar imam jas Aprilia sr 50 replika . mnogu e brza i startna 95 km/h ali nema dokumenti :toe:i prednata plastika e skrsena . ja prodavam 300 evra . pozd
Daj staj sliki, koja godina e?

Ајде моторџии, кому му требаат кациги за него и поубавата половина...

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=306319
Да прајме замена, да ти дам полуотворена АГВ и уш некој динар а?:smir:

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
Kade da najdam krila za ford capri mk1

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Си купи ли Капри?

stru4nak

Лек за се ти e FORMAT C:
Член од
31 октомври 2008
Мислења
40
Поени од реакции
1
Купувам радио за во кола до 3000 денари пишете ми пп.
Е појма немам каде да го ставам ова нов сум на форумов го ставив во автомобилизам.

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
Ако знае некој да продава априлиа аф1 125 поефтино или несто друго само 125-ка да е:)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
prodavam dvogrli karburator weber 32dmtr full mehanicki repariran super sostojba so usisna grana i kukiste za filter od 101 specijal. pishete na lp.cena 2000denari

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Која цена се движат моторите Јијинг и Лифан 50кубика во Хелена ??

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Ајде да прашам тука, зошто гледам дека доста од вас се прилично добро упатени околу автомобилските делови и цени. Се надевам дека ќе добијам некоја корисна информација од некого, или можеби ќе ме упати каде да се обратам.

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Ако не знаете за кој спојлер станува збор, еве фотка:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ајде да прашам тука, зошто гледам дека доста од вас се прилично добро упатени околу автомобилските делови и цени. Се надевам дека ќе добијам некоја корисна информација од некого, или можеби ќе ме упати каде да се обратам.

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Ако не знаете за кој спојлер станува збор, еве фотка:
Acid,според мене најефтина варијанта ти се БГ автопазари...ако најдеш C4 купе катастрофалка,тој спојлер(ако е здрав секако)ќе го земеш за смешни пари...поминат ми е лимитот на нет,иначе ќе ти најдев линкови од C4 катастрофалки на BG...еве ти веб страна,сигурно ќе најдеш нешто...www.mobilen.bg

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Не ти е лоша идејава... Значи треба да најдам некој што иде накај Бугарија и што е желен да излезе во пресрет :)

Kajgana Shop

На врв Bottom