Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Се наоѓа некаде да се гледа натпреварот или само на семафор :(

48 коша влегоа браво, само да издржиме до крај па утре ако играме со Хрватска здравје со втор тим да искочиме па на 09.09. да ги средиме :)

Полувреме 48-35

srbite za ova imaat edna fraza "kolektivna razvaljotka"...so vakva forma,jas makedonija ja gledam najmalce vo 1/4 finale....So site selekcii moze da se nosime od grupata A.a posbeno so selekciite so koi ponatamu vkrustuvame..na site im davame lekcii od +10..Dodusa izgubivme od Rusija, no na startot na podgotovkite, no togash za niv igrashe i Hrijapa,taka da i niv bi gi pobedile so segasnava forma...

srbite za ova imaat edna fraza "kolektivna razvaljotka"...so vakva forma,jas makedonija ja gledam najmalce vo 1/4 finale....So site selekcii moze da se nosime od grupata A.a posbeno so selekciite so koi ponatamu vkrustuvame..na site im davame lekcii od +10..Dodusa izgubivme od Rusija, no na startot na podgotovkite, no togash za niv igrashe i Hrijapa,taka da i niv bi gi pobedile so segasnava forma...

Бугарите им е таа фраза:smir:

Јас сум зачуден. Да не се заборави дека ова е втор меч со Германија значи нема што да криеме од нив и повторно сега за сега ги мачкаме. Ако остане вака мислам дека Македонија реално гледано во групава може да направи големи резултати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom