Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф како ги мрзам Хрватите, кај мене у град нема сител па денес ќе одам да се карам во кабелската да ја пуштат.Ако не ја пуштат ќе има на други канали на телевизија а крај крајева од први нов сообраќај и на интернет ќе гледаме.Но Македонија-Хрватска ќе се гледа на Хрт2 и многу ми е ќеф ко плаче тој Хрватот.

Potcenili smo Makedonce i zasluzeno izgubili:pos:

Чекај чекај рано е за тоа. Хрвативе според мене се најсилни во групава и ќе гураат далеку. Само реално ништо не се знае може да ги тепаме сите три а може и да ги изгубиме зависи тука ако ни тргнат тројките не мора и центар да игра :D

Чекај чекај рано е за тоа. Хрвативе според мене се најсилни во групава и ќе гураат далеку. Само реално ништо не се знае може да ги тепаме сите три а може и да ги изгубиме зависи тука ако ни тргнат тројките не мора и центар да игра :D
Море ако им тргне на Антиќ и на Стефанов наебале сите во групата:vozbud::vozbud:

Наредна сакам да играме со Хрватска, и да загубиме 10разлика. Тогаш, сигурно ги тепаме на ЕП. :)

Наредна сакам да играме со Хрватска, и да загубиме 10разлика. Тогаш, сигурно ги тепаме на ЕП. :)

Јас го реков истото уште вчера. Ако се тепа Германија ете ти ја Хрватска за прво место.

јас сеуште тврдам дека Гејлада е најјака у групава наша,а ние со Хрватите и Евреите ке се бориме за другите две места,нека не ве залажуват слабите резултати на Израел знаејки ги нив и како играт со срце,нишо не ме изненадуе и две победи да сврзат у група:toe:

Јас имам еден чуден осеќај дека Антиќ ќе ги измонитра грчиштата а на тој Спанулис ќе му искине јајцата.:pos:
па Реално гледано Антиќ е меѓу најмоќните центри во европа од оние што ќе настапат:vozbud:

па Реално гледано Антиќ е меѓу најмоќните центри во европа од оние што ќе настапат:vozbud:

Не треси зелени ...

Антиќ не е центар. Кога играше за Звезда понекогаш и како крило играше, а природна позиција му е крилен центар .
Најмоќни центри во Европа се Гасол,Јавтокас,Крстиќ,Биедринш,Вујчиќ,а ја Перо не го глеам у комбинацијава со нив .

Едукација ало ! Прочитајте малце пред да пишете нешто, а не само колку да се пише !

Не треси зелени ...

Антиќ не е центар. Кога играше за Звезда понекогаш и како крило играше, а природна позиција му е крилен центар .
Најмоќни центри во Европа се Гасол,Јавтокас,Крстиќ,Биедринш,Вујчиќ,а ја Перо не го глеам у комбинацијава со нив .

Едукација ало ! Прочитајте малце пред да пишете нешто, а не само колку да се пише !
Добро бе паметнакович:haha::xD: Од нашата група некој?:haha:Касун, Пападопулос?

Осеќам дека денес ќе им се реваншираме на Германците.:vozbud::helou:

Имаме добар тим но само едно ме загрижува со големите тимови играме само едно полувреме .. Ќе водиме со 10 - 12 разлика и на крајот пак пораз..Ако играме треба до крај да изиграме..

абе секој навивач си има право на коментар , па нормално дека така ке изјавуваат хрватските навивачи,истото и ние го правиме па никој ништо не ни рекол,може и нас ни се смее некој (ако не разбери)

Имаме добар тим но само едно ме загрижува со големите тимови играме само едно полувреме .. Ќе водиме со 10 - 12 разлика и на крајот пак пораз..Ако играме треба до крај да изиграме..
Од тоа се плашам и јас да не ни се случи на ЕП:nesum:

абе секој навивач си има право на коментар , па нормално дека така ке изјавуваат хрватските навивачи,истото и ние го правиме па никој ништо не ни рекол,може и нас ни се смее некој (ако не разбери)
Иначе ова од хрватските навивачи е ептен понижувачки како нашите да незнаат да ја чукаат топката:haha:Што мерак ке ми е да изгубат 20 разлика па тога ке видам што ке пишат :haha::xD:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom