Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
http://sport365.mk/ne-tepa-koj-stigne-luksemburg-podobar-od-makedonija/
Не мене стварно не ми е јасно како може да губат од ЕБЕНИОТ ЛУКСЕМБУРГ АЛООООООООООО ЛУК-СЕМ-БУРГ ?! КОЈА Е ТАА ПРОКЛЕТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ШТО ЈА ИМА ОВАА ГРАД ДРЖАВА МРТВИТЕ ДА ВИ ГИ ЕБАМ, НИКАД БАСКЕТ У РАКА ДА НЕ ФАТИТЕ ВО СПРОТИВНО РАЦЕТЕ ДА ВИ СЕ ИСУШАТ, ДЕБИЛНИ ДЕЦА

Па кој им е крив кога не го ставаат во игра Латас.

Со онаа игра од вчера против Израел ке бидеме последно пласирани на ЕП.

Со онаа игра од вчера против Израел ке бидеме последно пласирани на ЕП.
Прво и второ полувреме беа различни ко небо и земја. Првото полувреме беше за мене најдобро до сега, зашто конечно почнаа да даваат поени и од поле, а не само тројки да маваат, ама второво немам зборови. Како две различни селекции да играат. Изгледа ептен се уморија и после тоа никој не можеше да постигне поен. Кондиција немаат, џабе кондициски тренер им донесоа.

Потфорум/тема/теми ќе се отвараат или ќе ги бојкотираме заради Џикиќ? :)
Уште 20 дена останаа..

Уште 20 дена останаа..
Ја бојкотирам, т.е ги подржувам и респектирам дечките но многу сум лут на партијата во федерација.

И во секоја прилика ќе има пцуење од моја страна до водечките луѓе во федерацијата.

А и да признаам, малку сум лут и на играчите што играа во квалификациите а не кренаа глас против смената на Џикич.

Уште 20 дена останаа..

Отвараме бе, што си се уплашил. :)
Кажувајте кога сакате да се отвара? Ај нека биде од понеделнички. Само ќе ми требаат неколку доброволци (нека се пријават во ПП), па да направиме добри воведи за групите, мечевите...

П.С. Утре играме во 18:30, на МРТ, така?

Отвараме бе, што си се уплашил. :)
Кажувајте кога сакате да се отвара? Ај нека биде од понеделнички. Само ќе ми требаат неколку доброволци (нека се пријават во ПП), па да направиме добри воведи за групите, мечевите...

П.С. Утре играме во 18:30, на МРТ, така?
17.30 Мрт1 или Собраниски. :D

Бегај бе појма немаме,ебати ја репрезентацијава ако зависи од играта на Курчо и Трајковски:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom