Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Србиновски да беше тренер на оваа екипа во квалификациите, тие ќе беа последни во групата.
Треба да си луд за да отпуштиш тренер кој извади 120% од играчите кои ги имавме. Бруки... женската екипа ја доведоа на аматери, одат на младинско Б дивизија со 10 играчи, отпуштаат тренер, дали се овие нормални.
Пеце беше добар играч и тука завршува приказната.

На овој копуков вода не би му дал да им носи не па тренер го ставиле:tapp:.Со ова умре и последната моја надеж дека ќе направиме нешто,сега ако сакаат и на Коби нека му дадат пасош,све ми е исто.

А добро која е вистинската причина што го отпуштиле, и башка преку мејл

Аауу гром од ведро небо беше ова вчера. Прво не се согласувам со оставката на Џикиќ. Ние сме на Еп ради него. Ако требаше да го бркаат или кога дојде Пеце требаше да го избркаат или по Еп. Вака е многу безврска. Уствари зашто да го бркаат бе човекот до деца не однесе на Еп
Второ. Каде со тој психото селектор бе? Типот е психички нестабилен :eek:. Иако мислам дека Заре ќе биде селекторот а овој само грејач на столче, ама чоече срамота е психијатриски случај да биде селектор. А и педерска работа го истрчуваат психово а Заре е уствари селекторот. Дали се плаши од неуспех па го ставаат лудаков не ми е јасно?!
Немам ништо против Србиновски ама по антипатична фаца од него досега ја во животов мој неам сретнато. Со лопата би го тепал.
На Работнички-Мзт годинава на една судиска одлука паѓа на земја и се држи за глава. Се тресна од паркет чоече. Типот е ненормален тоталка. Уште поненормални тие што го ставиле. :facepalm:

Последно уредено:
Штета и за момциве што требаше да настапат, се гледаше уште во квалифиакциите, дека колку и да се просек, сепак имаа желба да работат со Џикиќ а и како да немаш желба да тренираш под палка на таков тренер, кој има и искуство од НБА и ја има кошарката во малиот прст. Според мене најквалитетниот селектор што сме го имале до сеа. И Заре не му е дорасанат на овој, иако не е лош и Заре и разбира и кошарка.
Ама пак бе, со ништо не заслужил вака да го заебат, само губиме на образот па утре и да бараме некој тешко да ни се нафати коа ќе види со какви будали си има работа.

Кур да пуши Петар Наумовски само тоа ќе кажам. Не ми се верува каков лонгур бил, зар е можно кошаркар што толку направил за МКД вака да сере сега на сопствената репрезентација и држава???

Срам да му е.
Тука го губи целиот мој респект што го стекна како играч.

Гомнар.

Не ми е јасно, нели некогаш бил играч, зар не сака да напредува репрезентацијата?

Кур да пуши Петар Наумовски само тоа ќе кажам. Не ми се верува каков лонгур бил, зар е можно кошаркар што толку направил за МКД вака да сере сега на сопствената репрезентација и држава???

Срам да му е.
Тука го губи целиот мој респект што го стекна како играч.

Гомнар.

Не ми е јасно, нели некогаш бил играч, зар не сака да напредува репрезентацијата?
kolku i da sum protiv shto go shutnaa dzikich na takov nachin, sepak mislam deka ne e pece neshto mn kriv i ednostavno mozhebi nemaat pari u kfm i morale da go otpushtat, takov kvaliteten trener sigurno bara i mn pari ://

kolku i da sum protiv shto go shutnaa dzikich na takov nachin, sepak mislam deka ne e pece neshto mn kriv i ednostavno mozhebi nemaat pari u kfm i morale da go otpushtat, takov kvaliteten trener sigurno bara i mn pari ://
a ti kolku baras od vmro lafovite za da seres tuka

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom