Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е Димоски не им чинеше,па сеа ставија свој партиски чоек,таман само у кошаркава немаше партија сеа и таму ја наместија толку од спорт во мк,сеа се освен дебакл на првенствово е успех.

Ахх бе се уништија, срамота се знаеше ова, јас се зачудив како не го сменија одма, кога еве ти ги они овие така наречените легенди на мак кошарката со легендарен потег избркај го селекторот којсо третокласни играчи се пласира без пробем на Европскотто и тоа на 40 дена пред да почне.
Како бе не им е срам бе.

хаха а тука тврдеа Пеце бил легенда, ке не оправел. Пеце пуши кур бе ти ебам тоа ќељавицата покварена.

Србиновски најмалку ич треба било која улога ја има. Човекот е катастрофа,сеа што е он е тренер има да уништи цела епизода на труд за Европското.Не ми е јасно,кое е таа недоверба во раководството? Па нели коа се избра Пеце ,имаше лична изјава дека верува,останува и подршка за Џико. Изглеа ова е раскин поради пари шо нема КФМ во каса и свој чоек ајде. :(

Прашање на време е само кога вмро ќе го видиш и кога ќе го отвориш фрижидерот на пример, или слични ствари.
Се испустија бе на се маме ебаја, за кошаркатс ситна работа е. Ѓубриња партиски скапаници, не можам ми се гади од ова што го читам..

Абе кој Пеце,тој некогаш бил легенда ама сеа сеа е партиски чоек,сите го знаат у аеродром дека е партиски пиун.Ова семната беше само заради чиста политика и тоа под иницијатива на МЗТ И Карпош а знаеме кој стои зад нив.Не ми е јасно зашто не им чинеше Димески па под негов мандат се оствари најголемиот успех во историјата на Македонија.Ама тоа е мора на секоја позиција да има нивен чоек...банана држава сме :гомце: ми се гади више од оваа земја ...:facepalm::facepalm:

Ајде да видам сега некој нека ја подржи оваа одлука. Нема ниту еден нормален човек кој ќе се сложи со овоа. Ете ви го пеце "легендата" на македонска кошарка. Го избркаа тренерот кој со никаква екипа влезе на европско, абе мозок имаат ли?????

Eте го легендата Пеце, почна да ја оправува кошарката со тоа што на месец дена пред почеток на првенство го избрка селекторот на репрезентација.
Легендарно, нема шо.

Последно уредено:
,...Не знам со кои погрдни зборови да почнам да вреѓам се живо во оваа смрденава ебена држава.
Пеце лигуш еден у уста да те ебам ја тебе гнидо скапана најде да го избркаш единствениот во државава што разбира кошарка?Сеа на негово место ќе го стаиш Србиновски лепрозниот што се дере на секоја грешка на екипата?Уништивте се што има кошаркарско у државава,и играчи и репрезентација и се.
У уста да ве гаѓам сите до еден педерчиња партиски!!!!!!!
И онака не сакав да го гледам ЕП пошо знам каков дебакл ќе ни се десеше и тоа со Џикич,сега не сакам ни да помислам на утакмицата со ГРЦИЈА.
Како ќе не мочаат само.

Кељава пичко ЕБИ СЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom