Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Ги газиме и на снимкава Грчиштава :sneaky: . Се зезам де . И пак ме мава возбуда, иако е снимка .

А на кој меч беше Eye-Contact-от Трпески-Ла Моника ? Мора некој да го сними тоа и на јутуб да го закачи делот кога сликовито објаснуваше Игорче што се десило. :pos:

Иако е снимка гледам и не ми се верува. Чековски даде 3 тројки на натпревар...
Ги газиме и на снимкава Грчиштава :sneaky: . Се зезам де . И пак ме мава возбуда, иако е снимка .

А на кој меч беше Eye-Contact-от Трпески-Ла Моника ? Мора некој да го сними тоа и на јутуб да го закачи делот кога сликовито објаснуваше Игорче што се десило. :pos:
Мислам со Русија во последното коло во втората фаза од натпреварувањево

Иако е снимка гледам и не ми се верува. Чековски даде 3 тројки на натпревар...

Мислам со Русија во последното коло во втората фаза од натпреварувањево
На четвртата му напраија фаул и шутираше 3 слободни:D

gjorgi-chekovski.jpg

Моментот кога Чековски ја прославува третата тројка против Грција....PRICELESS :D
Јебига не можев да најдам таква слика на google ама оваа е- една слика милион зборови :D :D

Рагаци да не даваат со Порторико? играат вечер во 2.

Порторико-Македонија прв дуел во 02 часот по полноќ по наше време, а 19 часот по локално време..најверојатно во истиот термин ќе се одигра и вториот меѓусебен дуел..не се знае сеуште дали ќе има директен пренос, барем на интернет, стрим да има..интересно ќе биде како македонските кошаркари ќе одиграат против Аројо, Џеј Џеј Бареа, Балкмен (кои имаат НБА искуство) и останатите од тимот..според некои информации се очекува во Сан Хуан, во арената Колисео, на овие два меча да присуствуваат околу 15.000 илјади гледачи...

Ако дознае некој, нека пише, барем да гледам нешто вечер, пошо не се спие.

Рагаци да не даваат со Порторико? играат вечер во 2.

утревечер.

Los partidos están programados para el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 8:00 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.

на тв нема да има, можно стрим само...

утревечер.

Los partidos están programados para el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 8:00 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.

на тв нема да има, можно стрим само...
Сеа на вести на Канал5 кажаа дека вечер играат. Исто пишува и на Сител.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom