N
Nicky Santoro
Гостин
и шо решивте ? има денеска кошарка или утре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Los juegos están programados para celebrarse el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 7 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.
Првиот натпревар се игра на 27-ми според Порториканско време. Кога кај нас сега ќе биде 2 сабајле, во Порторико сеуште ќе биде 26-ти. Значи се игра во Четврток сабајле (среда на четврток)
Според решението на управниот одбор на кајгана под бр. 157/36 донесено на ден 27/06/2012 напреварот помеѓу кошаркарските репрезентации на Македонија и Порторико ќе се одигра на 28/06/2012 со почеток во 02:30 часот.и шо решивте ? има денеска кошарка или утре?
Puerto Rico En Cancha
Macedonia es un equipo muy prometedor el cual llego #4 en el EuroBasket los llaman: El Cuento de Hadas de Lithuania/ The Lithuanian Fairy Tale.
кљаро ке си... есто ес носотрос!![]()
Да, тој беше јак, ама имаше и некои коментари, као кои се децава демек, ова ќе биде као тренинг... Само после да не биде “ќе биде ко тренинг, they said...“![]()
Па тоа и ја викам, првата ја играме среда према четвртокwtf брат !?
Кај нив ќе биде 27ми (среда) 7 навечер, а кај нас ќе биде 28ми веќе (ноќта меѓу среда и четврток).
Значи утревечер, т.е. ноќта од 2.00! Овие од баскетбал.мк рекоја дека ќе постават стрим ако има.
Со тоа што Шон Хаф е роден во Финска и има израснато во Финска т.е. има Финска националност...Екипо,нели имаше правило да се игра со еден натурализиран играч? Како тогаш финците играат со 2(Шон Хаф и Ли)![]()
Хотелов бугарски делува, кочина.