Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
News-Simmons.jpg

Тренер кретен... Фали Бен Симонс за среброто да беше сигурно за АУС ама и вака би требало кој и да е од србија и хрватска да ги тепаат.

Aбе дека губат од Србија не знам фаворит ќе се против кого и да играат у 1/2 , ја сакам Србија да иде до финале ама ќе видиме :)

Гобер во одбрана го заклучи Пау, ама во напад со него се очај, не ни гледа на кошот да му ебам неспособниот.

Миротиќ прави огромна разлика на теренот, не можат да го испратат никако. Ги пореметија во првото полувреме.

Едит: Види го овој селекторов на Франција, зона постави... Браво мајсторе, 900 разлика ќе изгубиш сега.

Последно уредено:
Никола "Стеф Кари, Кајри Ирвинг" Mиротиќ. :ROFLMAO:

Кога ке се искењаш и ќе избришеш со четка остануваат некои траги, Batum за 17 минути имаше 1 асистенција и 2 украдени топки, сите колони се му празни, не би го ни враќал во игра веќе.

Губат од Србија у 1/2 финале.
Лол.
Чекај нека се пласираат прво,да не биде ко лани на евробаскет со Литванија кога сите тука на форумов ја отпишаа уште пред да почне мечот.

Како им тргна на шпанциве откако се уозбилија после првите два порази (y)
Од друга страна како им тргна на литванците откако изгубија (благ збор) од Шпанија (n)

Ја кој прогнозер сум у пичку матер, кажав сите ќе бидат интересни само Америка ќе згази, сега уште фали Аргентина да ги истресе америте...

Ова со србиве ми е интересно, ја ги сакам, им ја почитувам кошарката што ја играат, за мене се кошаркарски најталентирана нација ама многу се накурчени спрема Хрватска која уопште не е слаба!
Само да не им се удри у глава како бумеранг, колку и да сакам да победат ќе им се смеам на сите срби у фаца :D

A pa Aco so izjavine so da ti kazuam, toa ako ne kurcenje ne znam so e

Последно уредено:
Kampaco nemoj tako jako, igraciste, zgresi Real so go dade u Mursija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom