Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
А ако само ликот што не носи маска беше белец?
Шом има белец е расизам.Пред некој ден либтардиве одлучиле дека и шахот е расистички,пошто белите фигури биле први на потег.:facepalm:Ама ај ова на друга тема да не забегвиме во друга насока.

pocnav so LOSI vesti... eve i ....
zet mi pocina denes vo 14-15 casot.
dva dena bese doma vo koma ili taka neston nepodvizen,ne zbori,ne otvori oci (so infuzija)
Na vas ostavam da si pomislite od sto pocina...imase 40 godini.

Pocni da pisis memoari, fakjaj beleski, snimaj snimki i taka nesto posto ti ke bidis eden od retkite koj ke ja prezivee pandemijata, pa da imas na slednite generacii posle pandemijata i neminovniot pad na civilizacijata da im kazuvas kako bilo. Ne za drugo nema da ti veruvaat kopiljacite.
Владе со некои работи не се игра мајтап.
Кај мене јас и мајка ми спагаме во ризична група од ковид19 затоа сме претпазливи.Продолжи со хуморот секоја чест.

Владе со некои работи не се игра мајтап.
Кај мене јас и мајка ми спагаме во ризична група од ковид19 затоа сме претпазливи.Продолжи со хуморот секоја чест.
Kaj vide ti humor tuka. Statisticki gledano ako stvarno tolku se pazis od virusot imas najpovekje sansi da go nadzivees. Drugoto vekje go kazav.

pocnav so LOSI vesti... eve i ....
zet mi pocina denes vo 14-15 casot.
dva dena bese doma vo koma ili taka neston nepodvizen,ne zbori,ne otvori oci (so infuzija)
Na vas ostavam da si pomislite od sto pocina...imase 40 godini.
Бог да го прости зетот. Бидете живи и здрави. Тоа е, судбина.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

кај тестираат у Скопје со примероци од брис?

Некој погоре имаше прашано кои држави ги враќаат мерките, еве конкретно за Англија, Лестер две недели ќе биди во карантин.

кај тестираат у Скопје со примероци од брис?
Мене во Јане Сандански амбулантата во Аеродром, матичната ме прати, преку „Мој термин“ закажано. Таму ми зедоа брис, а резултатите кај матичната ги пратија, па таа ми ги јави

Мислам дека на есен и крај на годинава и почеток на 2021 ќе биде лошо со вирусов а и доста економски, луѓето немаат а и некој не сакаат да трошат пари како што пред да се појави вирусов трошеле.

Економски сме и сега во некаква криза но во есен ќе биде уште потешко. Се си мислам ќе има доста затворање приватни фирми.

Зависи од која страна на стапот си, за СЗО и остала багра е суперспецифичен и единствен аргумент за пандемијата, за многу други со ладна и бистра глава е само супер специфично оружје за оправдување на пандемијата. Со друг збор е МИСТЕРИЈА, ( а можда и мизерија).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom