Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе трубат антиваксери испаѓа работава не ќе може да мрднат од државава ако на граници бараат да сте вакцинирани.
Вчера некаде прочитав Турција само влез на вакцинирани.
јас па читав од агенција, Турција САМО ПЦР тест, не постар од 72ч признава

Нели ви скисна да се навредувате?
Се додека има поздрави топли, чолизмиња, роновци, говинди и слично, нема да ни/им скисне.
За жал нема вакцина против вакви личности.

Џабе трубат антиваксери испаѓа работава не ќе може да мрднат од државава ако на граници бараат да сте вакцинирани.
Вчера некаде прочитав Турција само влез на вакцинирани.
dodeka ne se vakciniras ne izlegvi od doma

Моите родители се вакцинираа со термини овие два дена, 61 и 59 години се и уредно пријавени и ги пуштија да поминат со доказ со проверка на маил.

Јавна тајна е дека сите ги вакцинираат кој што сака само чекаш на ред ако нема многу интерес... исто и јас сакав денес ама ете баш денеска само пуштаа со термини .

Скопје?

Како доследен провирусаш го откажав терминот за вакцина пред една недела. Нека има за некој позер антисенешташ, аирлија нека му е стерилитетот.
Не дека не ми се одеше 2x150км до Куманово и назад во полн автобус. То нема врска.

Како доследен провирусаш го откажав терминот за вакцина пред една недела. Нека има за некој позер антисенешташ, аирлија нека му е стерилитетот.
Не дека не ми се одеше 2x150км до Куманово и назад во полн автобус. То нема врска.
vo srbija avtobusite doagaat i gi vakciniraat,
a ovde gledaj so se desava

dodeka ne se vakciniras ne izlegvi od doma
Не дека од дома не треба да излегуваат тие невакцинираните. Треба да има избор дали сакаш или не сакаш да се вакцинираш ама ми мириса дека работата е мора да се вакцинира цел свет. Концерти и премин на граница мислам дека ќе направат сите да мораш да имаш документ дека си вакциниран или барем негативен тест да имаш дека го немаш вирусот.

Не дека од дома не треба да излегуваат тие невакцинираните. Треба да има избор дали сакаш или не сакаш да се вакцинираш ама ми мириса дека работата е мора да се вакцинира цел свет. Концерти и премин на граница мислам дека ќе направат сите да мораш да имаш документ дека си вакциниран или барем негативен тест да имаш дека го немаш вирусот.
loso vreme drugar

Како баби сте..
...babi koi ne mozat da dojdat na red za vakcina od takvi visokomoralni bitija kako Ron, koj gledam nikoj ovde ne gi sankcionira za svoeto nedolicno odnesuvanje i shirenje govor na omraza kon tie vnuki i vnuci shto go koristat svoeto pravo da ne se vakciniraat.

Ako.. gospod gleda.

Ljubofff.

Во Хрватска ќе се прави експериментална тест свадба поради коронава. Гости ќе се и вакцинирани и прележани. Да видат колку ќе се шири вирусот, колку ќе се разболат, колку нема да се разболат.

Во Србија најверојатно таков експеримент ќе е Егзит фестивалот.

Кај нас да направат ваков експеримент што мислите каков настан би било тоа?

Во Хрватска ќе се прави експериментална тест свадба поради коронава. Гости ќе се и вакцинирани и прележани. Да видат колку ќе се шири вирусот, колку ќе се разболат, колку нема да се разболат.

На сунет нека пробаат.

Ќе прават експеримент за ширење на вирусот во кој ќе присуствуваат вакцинирани и прележани? Може наредно да пробаат со експеримент како вирусот ја афектира подвижноста на парализирани лица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom