Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку некој не ме фасцинира карактерно, физичкиот изглед не му помага...:toe:

Воопшто не ми значи...Дур е убав и згоден, it's fine with me.

ми значи надворешниот изглед на партнерот многу затоа што прво кога се запознавме се гледа тоа дали ти се свиѓа или не дали ме превлекува па после карактерот негов

kolku mnogu vi e vazen nadvoresniot izgled kaj vasiot partner,mnogu velat deka vnatresniot mnogu poveke znaci i od nadvoresniot,no toa ne znaci deka nadvoresniot ne e vazen neli? sto mislite?

OUT : 60% / IN : 40%

(note : ова е мое мислење за другите)

Инаку јас гледам 50/50 :)

па прилично ми значи...имам ептен чуден вкус и многу работи во врска со нарворешен изглед можат да ми сметат...па дури знам да изгубам интерес ако до толку ја утни работата :)

Па на моја возраст нормално е да ми значи изгледот, ама сепак не го изоставам и карактерот :smir:

Важен ми е физичкиот изглед ама не и пресуден за да започнам врска. Доколку е убав а карактерот не му е добар џабе. Во проценти би изгледало:
Физички изглед:55%
Карактер:45%

паааааа.... све да биде у границите на нормалата...

Секогаш на прво место ми е карактерот.Физички не мора да биде којзнае што ама барем да биде симпатичен.Сепак не би можела да бидам со некој ептен што не ми се свига физички,па незнам колку да е паметен и добар:)
Најубаво комбинација од двете.

iskreno mene najbiten mie fizickiot izgled mora prvo da ti se dopaga da te privlece pa posle da go zapoznaes karakterno taka da preovladuva na prvo mesto fizickiot izgled:wink:

Најпрво ми е физичкиот изглед :kesa: Нема што да лажам, па секако голема улога игра и карактерот :)

Многу. Два пати се изгорев да се зацапам во нешто настрана од изглед, и повеќе не... Барем засега на овие години.

Не дека нешто претерано ми значи ама ипак ми значи.Физичкиот изглед е предуслов отсокчна даска за почеток на една врска.Прво се почнува со физичкиот изглед, а потоа доага до карактерно запознавање мегу себе.Во последно време можеби физичкиот изглед ми стана и пресуден:kesa:

Сум кажал и пак ке кажам :)

Џабе лепота ако нема карактер ;) така да ... И *ружна* би земал ако е асална

Физичкиот изглед ми е важен но не е доволна причина за да не започнам врска..Доколку карактерот му е добар а физичкиот изглед не..не ми смета иако би сакала барем да е симпатичен..а доколку е убав а карактерот не му е баш најдобар..ништо не му помага..сепак карактерот е дел од човекот..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom