Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално значи, она внатрешна лепота џиги миги...не важи баш. Тоа на втор и трет поглед.
Секој уосталом си бара според себе, својата надворешност.

Баш гледав на серија, Џои рече: "Треба да гледаш според бројките. Пример, ако си 6ка, бараш девојка од 4ка до 8ца. Ако си 9ка, можеш и со 3 тројки, или па со 9 единици, ама па тоа не е препорачливо.":)
Стварно така е, прво треба објективно да имаш претстава за себе, па да оценуваш што ти одговара.
Иначе, имам прочитано, а после и приметено дека доста често луѓето у врска си личат, бар малце. И тоа од две причини, прво човек по природа е насочен да свиѓа нешто што е слично на својот одраз у огледало, бидејќи тоа му е познато итн, а второ, кога луѓе се доолго време заедно, почнуваат да прават исти изрази на лицето, и несакајќи да си наликуваат еден на друг ради тоа.

Не мора да биде некоја убавица или секс бомба,само да не биде многу грда,
просечен изглед со карактер каков што јас сакам би било океј :)

Иако навиваме за различни тимови..имаме исто мислење :pos2::pos2:

Баш гледав на серија, Џои рече: "Треба да гледаш според бројките. Пример, ако си 6ка, бараш девојка од 4ка до 8ца. Ако си 9ка, можеш и со 3 тројки, или па со 9 единици, ама па тоа не е препорачливо.":)

Баш така,и јас се согласувам со ова бодирање,каде скалата си ја прави секој од нас.
Мене ми значи физичкиот изглед,да не речам,ама ќе речам :))Ама тоа не значи дека мојот избор треба на сите да им се допадне,напротив,колку помалку позитивни оценки,толку помалку завидливи очи или ножеви во грб.

ни многу грда ни многу убава онака на средина и добар карактер да има тоа ми е поважно.

Ко ќе видиш прво ти паѓа физичкиот изглед, па ќе пробаш, ако е глупа ко багер џабе што носи прслук 96, а ако е паметно, фино девојче - тоа е таа добитна комбинација. :)

Јас никогаш не викам брат види цицлаци или види г'з,секогаш викам или кретенка или фино девојче итн....Значи мн мн и не ми значи надворешниот изглед кур ме боли дали ќе е грда ко ноќ или лепотица.Важно ми е да се сложувам со неа.....И мислам дека подобро е да јадиш леб и сол сам одколку торта да ти зема кој ќе стаса....

da bidam iskrena mene kaj maskoto povazen mi e nadvoresniot izgled....sea normalno da ne bide nekoj manijak.......ne vikam deka karakterot voopsto ne mi e vazen: da bide iskren...ali sepak nadvoresen izgled povazen mi e si iam nekoe filmce deka toj sto ke go sakam da nema plavi ili zeleni oci ,da ima temnokafeavi ili crni oci i kosa,sredna visina,ne mnogu nabildan,da ima sredna dolzina na kosa(po moznost so shiski)...i site,ama bas site do sega sto sum gi sakala vaka izgledale...haha ja malce zabegav ali toa e:pos2:

da bidam iskrena mene kaj maskoto povazen mi e nadvoresniot izgled....sea normalno da ne bide nekoj manijak.......ne vikam deka karakterot voopsto ne mi e vazen: da bide iskren...ali sepak nadvoresen izgled povazen mi e si iam nekoe filmce deka toj sto ke go sakam da nema plavi ili zeleni oci ,da ima temnokafeavi ili crni oci i kosa,sredna visina,ne mnogu nabildan,da ima sredna dolzina na kosa(po moznost so shiski)...i site,ama bas site do sega sto sum gi sakala vaka izgledale...haha ja malce zabegav ali toa e:pos2:
Знаеш што е лошото.....Што онај идеален дечко кој го сакаш е зафатен....Си има дечко...

da ima temnokafeavi ili crni oci i kosa,sredna visina,ne mnogu nabildan,da ima sredna dolzina na kosa(po moznost so shiski)
А љубомора, посесивност, агресивност...? Или само да е физички ок? Пошто многу луѓе се жалат на љубомора и позесивнес (има и тазе теми за тоа).
Види го овој глумец _Џерард Батлер.
Од десна страна е екстра тип (филмот 300), за кратко време се деформира во нормален средновечен човек.

getImageThumbnail.php

Дали ова ќе ти значи нешто? Или промени нешто кај тебе?

Иииииииииииииии Џерард Батлер е тој првио :nesum:.

getImageThumbnail.php

Дали ова ќе ти значи нешто? Или промени нешто кај тебе?[/quote]

hehe debel e malce...i ne mi se sviga frizurata...veke kazav za kosa sega da ne se povtoruvam...toa bi promenila,ali na taa vtorata slika mn e nabildan...hhh pa zabegav malce:pos2:

Секако дека ми значи надворешниот изглед, секогаш сум бил скептик за изјавите од типот не ми е важен надворешниот изглед, важно е што има внатре.

Ако некоја девојка не ми се допаѓа физички тогаш и да е најдобрата личност на светот искрено не би имал со неа ништо повеќе од пријателство.
Од друга страна ако е бомба, ама во главата нема ништо сигурно не би издржал долго со неа.

Добитната комбинација е секако добар надворешен изглед и карактер, но ако не ме привлече физички останатото е џабе.

Надворешниот ми значи исто како и внатрешниот.:smir:

Секако дека ми значи надворешниот изглед, секогаш сум бил скептик за изјавите од типот не ми е важен надворешниот изглед, важно е што има внатре.

Ако некоја девојка не ми се допаѓа физички тогаш и да е најдобрата личност на светот искрено не би имал со неа ништо повеќе од пријателство.
Од друга страна ако е бомба, ама во главата нема ништо сигурно не би издржал долго со неа.

Добитната комбинација е секако добар надворешен изглед и карактер, но ако не ме привлече физички останатото е џабе.

Од цитираното вадам заклучок дека ти батка на понежниот пол гледаш само како секс машина....Не мн добро мијат садови и перат алишта....Смотан си.
Дајте малце нека вашите човечки особини излезат на површина.Нека вашиот разум проработи кон повисоки цели.Нека вашата душа стане гостопримлива за секого а не само за добра амбалажа.
Јест да е амбалажата битна ама мн мн мн е побитен производот во амбалажата.:tapp:

„Жената не ја сакаме бидејќи е убава, туку ни е убава бидејќи ја сакаме“ (ова од некој филозоф беше не ми текнува кој)

Некоја колку сака нека е убава ако не ја поднесуваш, ќе ти биде најгрдото нешто и нема шанси да си со неа.
Од друга страна пак за да го запознаеш нечиј карактер треба прво физички да те привлече. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom