Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми значи многу, не да е некоја мис на светот, но да може да се гледа, не сакам да се срамам од тоа што го носам до мене.

Па нормално дека и надворешниот изглед е важен, можеби помалку од внатрешниот ама сепак важен е:pipi:

Pred se e izgledot,posle sovrsenstvoto na licnosta.

Pa mozebi ne mi e tolku vaze kolku sto mi e vazen vnatresniot izgled, no sepak mi e vazen. Dzabe sekoj muabet ke mi odi dobro so nego ako mi e odvratno da go poglednam. Ne baram da bide nesto sovrseno, megutoa ne sakam da bide ni odvraten za gledanje.

Ако нема и изглед ќе ми биде другар не дечко.
Мислам колку и да се фолираме се почнува од надворешниот изглед.. Ако не ти се допадне тоа нема ни да започнеш нешто па нема ни да дознаеш што се крие внатре под амабалажата.

Ми значи во смисла да ми се допаѓа мене. Значи има некои шо посакуваат девојки шо генерално се сметаат дека се топ женски и сакаат да ги ќарат, само за да ги сметаат за јеобвци и мачо типови.
Јас си иам некој мој систем за убавина и за вредности, па не се замарам со туѓите мислења или погледи.

Не ми значи многу,ама сепак ептен некој прекршен со фриз у раздељак те љубим и бела шпиц кондура нема да ми се засвиѓа па и најдобар на свет да има карактер...

Хм.. па преферирам убав гз, предност имаат оние со виткана коса и шармантни кафеави очи :pipi:

би излажала кога би рекла дека не ми значи,
значи важен ми е, ама не и пресуден
секако дека џабе ќе е ако е манекен, а мозокот да му е празен
поважно ми е да е паметен, да има смисла за хумор, да е забавен тип, отколку да е некој плукнат Бред Пит

јас сакам некој симпатичен, значит не некој преубав, да не е љубоморен и да не е досаден... ова ми е пресудно

Важен е многу надворешниот изглед,за мене најважен.Сеа не да е глупа како тиква ама пак да име и некои добри карактерни особини.

Prvo gleam od nadvor pa posle da ima i nesto vnatre:)
Ako e ubav, a glup so ke ti e samo da go zjapas a so nego ni 2 re4enici da nemozes da prozboris, a grd i pameten ni toa pa ne biva xD ednostavno ednoto bez drugoto ne ide....x)

Па ми значи и надворешниот ама и внатрешниот изглед
И да е убав ако нема карактер за џабе му е убавината

Не многу, но сепак до границите, да не е ептен агли(ugly). Онака обична девојка. Но пред се треба карактер, а ако е будала џабе ти е убавината како што вели членот над мене. Све е џабе тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom