Колку странски јазици знаете?

• Креатор на темата Креатор на темата filip_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Vaka znam:
Makedonski
Srpski,Hrvatski,Bosanski,Crnogorski Bugarski i Slovenski.Razbiram i mozam da zboruvam i Ruski, Ukrainski, Polski,Cezski, Slovacki i Beloruski jazik.
Go zboruvam perfektno Angliskiot i Spanskiot i malku gi vladeam i Francuskiot i Germanskiot.

Vaka znam:
Makedonski
Srpski,Hrvatski,Bosanski,Crnogorski Bugarski i Slovenski.Razbiram i mozam da zboruvam i Ruski, Ukrainski, Polski,Cezski, Slovacki i Beloruski jazik.
Go zboruvam perfektno Angliskiot i Spanskiot i malku gi vladeam i Francuskiot i Germanskiot.
Чоече дај не зезај ?
Искрено ако ги знаиш овие ти давам рака, алал нека ти е само така продолжи
Браво Браво:helou:

Jas znam 5 stranski jazici ne smetajki gi od sosednite drzavi sose niv okolu 9 ili 10 (bez albanski).

Znam: Germanski, italijanski, angliski, francuski i ruski.

srpski, hrvatski, bosanski, crnogorski...kolku poveke jazici znaes poveke gluposti zboruvas!

Тука демек се фалиме колку сме паметни.
Епа ајде:
-англиски
-германски
-шпански
-српски
-латински

Македонски, Спрски, Хрватски, Босански, Црногорски, малку Бугарски, Англиски (втор мајчин јазик:wink:) и Германски (слабо иде као и кај сите вас) . :wink:

Tatkov jazik: Srpski
Majcin jazik: makedonski
Ostanati: Angliski i Japonski

англиски,,шпански,,српско-хрватски,,латински само поими:helou:

Зборувам англиски, германски, српско-хрватски и бугарски
моментално почнав да учам шпански , глеам серанови пошо е шпанска и супер ми иде ... no me crees? :wink:

супер зборувам српско-хрватски, англиски, германски, малку знам и шпански, а сакам да научам италијански, грчки и албански.:pipi:

Англиски, италијански, српско-хрватски, бугарски.

Makedonski, Germanski, Srpski, Grchki i pomalce angliski:nesum: se izvinuvam za grchki ama jeb* ga

македонски англиски германски српско-хрватски бугарски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom