Колку странски јазици знаете?

• Креатор на темата Креатор на темата filip_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Англиски
Турски
Српски
(Босански,Црногорски :),Хрватски)
Бугарски

Англиски, шпански, српски (хрватски), македонски, бугарски по нешто и германски и поругалски помалце

Англиски,српски,хрватски,шпански(научив од сапунскине серие глупи на А1 што ги даваа)и то.

Англиски, шпански, српски (хрватски), македонски, бугарски по нешто и германски и поругалски помалце
So naprae be ti covece....koa zborish ne ti se mesha?
Im from makedonija i znaam mucha mucha Jezici, iskam da brojan na dojc german ajn cvajn trajn...bla bla

So naprae be ti covece....koa zborish ne ti se mesha?
Im from makedonija i znaam mucha mucha Jezici, iskam da brojan na dojc german ajn cvajn trajn...bla bla

Англиски знае од школо, нормално е тоа.Шпански од серии, португалски видел некои фрази на нет, бугарски и српски оти се слични(глава сечам ако зборува бугарски, за разбирање сите разбираме:)) германски има учено како втор јазик на училиште и знае колку јас што научив, некои фрази и знам да читам.Толку.Важно е да се фалиме оти сме полиглоти:vozbud:

makedonski i angliski i germanski( ma da ne mi odi mnogu- ne sakam germanski bas ) drugite ne gi znam mozam samo nekoe zborce da gugnam ama ne e to to

Македонскиот ми е мајчин, ама како за референца го ставам. Од странските:

Англиски, Германски, Хрватски, Српски, BASIC, Pascal, Java, C, C++, C#.

:))))))

англиски, спрски, хрватски, француски, германски и сеа сакам да се запишам на италијански,,,

англиски, германски, српски, хрватски.

англиски, француски и малце српски

англиски го учам уште пред забавиште. првата азбука која ја научив да ја пишам беше англиската.
француски знам нешто, така колку да се разберам ( едвај ).
италијански земав речник, ќе го учам.
српско-хрватски и така и така.
бугарски чат пат
и грчки слабо

само МАКЕДОНСКИ знам :je:

Англиски нешто таму ваму факам и толку
СРПСКИ ако се смета за странски и него го знам(разбирам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom