Колку сте храбри?!

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Храбар... голем поим,храброста се појавува ненадејно,додека некој цело време си ја покажува и мисли дека е храбар,некој друг кој е повлечен може да направи нешто што никој не го очекувал тоа...

Храбри луѓе се оние кои би заплакале пред сите и да не им е страм,луѓе кои би дале свој орган за да му помогнат на некого што не го ни познаваат,да спасат туѓ живот.

Не велам дека сум храбар ниту пак потвдувам дека сум храбар.Пошто сета онаа храброст кога човекот си ја кажува дека ја поседува,исчезнува кога ќе му биде најпотребна.Затоа најхрабро е да се премолчи дека сме храбри.:)

ah kolku bi sakala na edna licnost da i kazam u faca milion rab koi gi razluzuva,da mu vratam za site grdi zborovi koi mi gi kaza,da go spustam tolku nisko da ne moze glava da krene ama za zal nemozam posto sepak taa licnost e dosta postara od mene a voedno e i tatko na licnosta koja jas ja sakam i so koja ziveam taka da nisto od toa.sepak nema smisla

Hrabra sum za toa deka na sekoj mu kazuvam v lice ona so go mislam , a ne sum hrabra da ispukam vo celo nekolku dusi so mi go zagorcuvat zivotot.

Hrabrosta spored mene e dobra osobina dokolku ja imas vo granicite na normalata. Ne cini da nemas strav od nisto.... Eve tipicen primer jas nemav strav od sonce (zestina) i ednas taka se zeznav (za malce nemase da me ima na ovoj svet) sto odtogas se cuvam. Ne moze da se igra so prirodata nad granicite na normalata.

Најголема кукавица сум,признавам,викајте ме само за бегање и слично.
Ц цц се јуначишта тука.

незнам!мислам дека не сум многу храбар!

hrabrosta e ludost
ne sum hrabar ama zatoa sum lud:baeh:

Ако ја видам некаде би сакал така пред сите да ја залапам елена ристевска,ептен би било панкерски тоа :pos2:

pa ne sum kuznae so hrabar.. ali se nema do sea deseno neso so sakam da ne go napravam...

inace iam zelba da mi poveruva tipkata sto ja sakam deka JA SAKAM ali jbg nikako da poveruva :(

Ако слушам пукање - прв легнувам на земја.
Ако слушнам бомбардирање - прв трчам кон засолништето.
Ако видам некој послаб од мене го викам пичка.

Прав модерен маш сум. :wub:

Vo osnova sum diva licnost i avanturista, i se sakam da isprobam i da vidam, se razbira neli toa sto me interesira. Pravam mnogu ludi raboti koj veke mi se sekojdnevie, a koga nekoj ke me zagleda od strana ke mi rece, lele pa ti si luda, kako ne ti e strav i red drugi raboti. No neli ima i poseriozni stvari koi sakam da gi napravam a nekogas za niv mi nedostig hrabrost, pa zatoa vo tie situacii razmisluvam 2pati pa potoa go pravam, ne izostanuvam, no ima i raboti koi ne sum gi napravila od pusti strav, za niv mislam i cel zivot da sobiram hrabrost nema da gi napravam!

Не сум нешто посебно, тоа го знам, но кога некој ќе викне ПОМОШ, нема што друго да се направи.Правилно е да се помогне, па сега дали е тоа храборст или не, сами заклучете.

Zavisi za sto. Za nekoi raboti da za nekoi ne.

За жал,не сум баш многу храбра личност и се плашам да направам многу работи кои би сакала да ги остварам или кажам.И пак ќе кажам за жал.

Мислам дека не сум храбра, но кога ќе треба да сум сама себе се изненадувам од својата храброст, чудно кога човек мисли дека не е храбар всушност во тој момент е најхрабар и обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom