Колку сте храбри?!

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сум храбра...Во последно време правам се што сакам, за се имам храброст ама буквално за се...И правам што ми падне на памет, добро се подразбира во граници на нормала :):):):)

Имам храброст за многу работи, кажувам искрено се шо мислам и гајле ми е. Единсвено немам храброст да ... не знам од шо ич не ми текнува!

Зависи за што. Обично не сум храбра особа али се дешава некад да се изненадам со мојата храброст.

Imam hrabrost.... Na pr: na toj sto mi se svigase mu napraviv edna ubava sopka ama ko za belja ne padna na zemja.Imam hrabrost rabotite da gi plesnam u lice a ako vidam deka situacijata e napnata togas toa sto sum go kazala go vrtam na sala.

Постојат работи за кои сум храбра, а за некои воопшто не можам да соберам храброст да ги направам.

sakam da imam hrabrost na site v lice, se sto mislam da im kazam, ama posle mi teknuva deka ne se vredni da se raspravam so niv i za dzabe da gubam vreme so niv koga itaka nema niso da me svatat.

Гледам сите различно ја толкуваат храброста.Ако храброста е кажување се во лице тогаш сум претерано храбра.Но сметам дека храброста е да знаеш како да го водиш својот живот.Да имаш цели кои ги остваруваш додека другите ти се восхитуваат.

Па мислам дека може да се вбројам во тие што се мн храбри,можам да направам мн работи и не се пазам мн мн!Но знам и каде да застанам и да размислам за некои работи!

Covekot e najslab, vo momentite koga misli deka e najjak ,

No za hrabrosta, da rizikuvam i pravam raboti, za koj e potrebna pogolema ili pomala hrabrost, znam deka eden den ke zgresam, vo nacinot na upotreba na taa hrabrost, ke ja upotrebam na dr, zabraneto mesto , ke me izneveri koga ke se nadevam na nea, no da dovolno sum hrabar, da se obidam i nevozmoznoto da go storam vozmozno :)

Како-кога.И зависи за што..

Би рекла дека не сум ич храбра , ама кога ќе размислам низ што се сум прошла ..за да ги поминам тие одредени периоди , потребно било да имам сила ..па штом сум тука сега , го пишувам ова , и сум ги поминала тие препреки да ги наречам..можам да речам дека сум храбра ..

Или не..?

so zborovi da kazuvam kolku sum hrabar??????????????pa na delo ke se vidi. a i kolku da si hrabar ako nemas grb ke ti se osvetat, baska denes so pistol moze dete da te ubie. da si smel e ludilo, da si hrabar e mudro!u vreme smutnje najbolje je ostati kod kuce ali i doma ako saka nekoj moze da te ubie.stvarno hrabri se mrtvite heroi!Slava mrtvima!

..не мора да значи ако си храбар одма физички да се пресметаш или незнам на све кој начин...
..ја да бев храбра...незнам ...би правела што сакам..ама немам храброст...односно имама почит кон домашниве па ајде нека ме фала сите...така да седим мирна:pipi:

Искрено се изненадив од мојата храброст. Во Охрид на одмор кога бев не застанаа 5-мина Охриѓани на возраст некаде 24-28 год. Беа пијани и сакаа да ни ги земат парите. Истовремено им се смеев во фаца и си пиев од Пепсито и им реков дека сме од Тетово и ни рекоа да фатиме магла. :pipi:

И повеќе одошто треба...ама се воздржувам. Не можам да правам се што ми паѓа на памет за да не ги разочарам моите и заради тоа што последиците подоцна не би биле пожелни...иначем имам храброст...

Тоа колку си храбар секогаш се покажува на дело. Кога ќе згусне. Се случува да слушаш некој како се фали ќе го тепам овој оној, ќе направам вака така , а кога ќе дојде време за сето тоа нигде го нема. Се зависи од ситуацијата во која се наоѓаме и дали и колку сме загрозени ние.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom