Колку сте храбри?!

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
jas voopshto ne sum hrabra :( i vo zivotot ne odam na rizik nikogash..samo na sigruno...toa mi e maana...da imaf hrabrost sega na edno dete ke mu rechef "te sakam" ama nemam, za toa mi e najmn krivo :(

Da otidam na Olga Sto mi predava Geografija i da i ja smenam taa grda faca taka sto da ne moze da se prepoznae koga ke se vidi vo ogledalo. Ili poblaga vrzija, da ja pcujam 14 minuti, da i dadam SE po spisok. Ja mrazaaaaaaaaaaaaam!!!:nerv:

Mac)) напиша:
Па тоа ти е најлесно земи вежбај на некое куче или маче
:cuc:

hrabar sum kolku ti dusha saka :) samo najcesto hrabrosta me izdava kaj tie so mi znacat najvekje :toe::tapp:

Храбра сум бе..не ептен храбра,да не знам да се осетам,ама денес си докажав себеси дека СУМ храбра..гледав одбојка, Финалето-Србија Турција,а над мене седеше еден играч од грчката репрезентација што од целиот турнир ми се свиѓаше најмноооогу!(ко седеше над мене,приметив дека има многу убав часовник)

Онака збунета,ми беше срам и страв да се завртам нагоре,иако знам дека он ме примети,пошо за време на целито турнир ја практично ЗЈАПАВ во него...после пола саат,веќе неможев да издржам и се свртев и го прашав КОлку е часот(тука многу ми користеше тоа што знам грчки)...после она колку е шасот,пошнавме да збориме на грчки,лелелеле колку само бев среќна што на почетокот собрав храброст и се свртев...

кога се работи за посериозни работи секогаш сум похрабра отколку за некои поситни!!

Jas sum mnogu hrabar covek (ne se falam)ali imam hrabrost da napravam se bukvalno se!!!:pusk:

pred nekoe vreme eden golem go udri brat mi i jas bidejki ne mozev da go tepam samo go trgav na strana no koga toj go mavna brat mi jas se iznervirav i mu puknav eden boks u nosot i pocna da mu tece krv toj me brkase no jas i brat mi izbegavme.
NIKOJ NE SMEE DA SE ZAEBAVA SO BRAT MI bidejki KE UMRE:pishtoldz

:violent1:

Чекај сега...Малце ги подизмешавме работите...Работите кои ги кажавте како пример,( да ја турниш професорката или не знам што,да му речиш на некој те сакам) тоа некако ми оди на Лудост,Решителност,Фрик,на се ама на храброст не...САмо малце треба да си психо,или тро да ти е денот на мајтап и да ги направиш сите тие работи?
И сигурно нема да речат колку е ХРАБАР!
Сите после тоа ќе ти речат ПСИХО,Пациент,НЕсалам,се ќе бидиш само храбар не!

Lady Satori напиша:
Немам храброст само за една работа , да му кажам на некој во лице ,,ТЕ САКАМ,,!

Имаш храброст, само не си доволно луда за тоа...

АуРоРа, што е според тебе храброст? Дај ми пример за себе, ако сакаш се разбира.

Иако за сите сум онаа храбрата што нема влакна на јазикот и го плеска во фаца без разлика на реакцијата на другиот,дали тој ќе го прифати тоа или не,неам храброст за една работа...и мислам дека никогаш нема да ја соберам...да му пријдам на тип што го свиѓам!Знам дека ми е мана али јебига тоа ти е,таква сум:tapp:

RealGirL напиша:
Иако за сите сум онаа храбрата што нема влакна на јазикот и го плеска во фаца без разлика на реакцијата на другиот,дали тој ќе го прифати тоа или не,неам храброст за една работа...и мислам дека никогаш нема да ја соберам...да му пријдам на тип што го свиѓам!Знам дека ми е мана али јебига тоа ти е,таква сум:tapp:
А што ќе чекаш он да ти пријде,а ако не ти пријде што ќе правиш? Не сме веќе 18 век па само машките да се задолжени за такви работи П.С:Извини што упаѓам у муабет

Zemzela напиша:
А што ќе чекаш он да ти пријде,а ако не ти пријде што ќе правиш? Не сме веќе 18 век па само машките да се задолжени за такви работи П.С:Извини што упаѓам у муабет
А ти мислиш ја мутава сум и не сум свесна за тоа!
Али кажав таква сум и за тоа немам храброст,или можеби уште никој не заслужил да ја соберам?!:toe:

Ako me nasska nekoj bi mozel da napravam bilo kakva glupost

Fortune напиша:
АуРоРа, што е според тебе храброст? Дај ми пример за себе, ако сакаш се разбира.

Пааааа... Храброст ама по мое:
Храброст ти е секоја постапка во границите на разумот,која другите ја сметаат како "опасна","недозволена" или им е страв да ја направат,а токму ти си тој што можеш тоа да го направиш,но пак ќе речам во границите на разумот,значи го правиш тоа со мислење.

Примери колку сакаш,не знам може не сум во право,ама никако не би го класифицирала во храброст примерот да ја истепаш професорката од средно,или да го однесеш некој у 3 пм...

Храброст ма да секој си сфаќа различно

RealGirL напиша:
А ти мислиш ја мутава сум и не сум свесна за тоа!
Али кажав таква сум и за тоа немам храброст,или можеби уште никој не заслужил да ја соберам?!:toe:

НЕ се секирај,има 1001 таков пример, а и ја сум во нив...Никако да соберам храброст за тоа,отсекогаш сум била таква,ама се мислам дека ми треба многу малце да "одлепам" и да направам се,ама тоа би било во луда одлепена фаза, а не во храбра...Нема врска муабетот за брзо нема тоа да се види од мене,за жал или не!

Храброст немам после долго време шо не сум се видела со една личност да и праам муабет, а толку сакам...:(

Сите ме знаат како некоја мрдната, што нема нешто што не го може, дека се плескам во фаца, макар и да е најгрдото нешто на светот, го кажувам во лице, ама ете за ова немам храброст и никогаш нема да имам...
И сама си се мразам заради ова, ама шо да праам, тоа ти е живот јебеш га, неам јајца за оваа работа:(

АуРоРа напиша:
Пааааа... Храброст ама по мое:
Храброст ти е секоја постапка во границите на разумот,која другите ја сметаат како "опасна","недозволена" или им е страв да ја направат,а токму ти си тој што можеш тоа да го направиш,но пак ќе речам во границите на разумот,значи го правиш тоа со мислење.

Примери колку сакаш,не знам може не сум во право,ама никако не би го класифицирала во храброст примерот да ја истепаш професорката од средно,или да го однесеш некој у 3 пм...

Храброст ма да секој си сфаќа различно

Баш така, се сложувам со тебе и секако во граница на нормала...
Храбра сум, освен кога е љубов во прашање....е тогаш забушавам...
За други работи немам гајле...
А храброст за ПЛЕСКАЊЕ ВО ФАЦА...што знам, фразава ми е некако да го понижиш другиот....јас им кажувам што мислам дека ми пречи и не ми се свиѓа, со смирен и искрен разговор во 4очи...
Ми се има десено да понижам, да ПЛЕСНАМ ВО ФАЦА пред луѓе, ама тоа строго кога ке се прелие чашата....

Храброст имам, ама немам злобно срце и така да на никој лошо не му мислам, а ако некој ме изнервира што тешко може да се случи, одма се спротиставувам и го посерувам.:) Иначе немам храброст да рипам со падобран (мислам дека немам), мош да имам оти никогаш не сум пробал.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom