Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај да знам колку спијам? Секогаш различно. Некогаш по 4-5 часа, некогаш 8-10, а ако заборавам дека сум поврзала два дена без спиење тогаш може да се случи и над 12 (во последно време мнооогу ретко).

зависи..секој ден различно од 5-6сабајле до 2 попладне.. отприлика 7-8-9сати..некогаш повеќе(ама поретко) некад помалку...од жешкото време не ми се спие воопшто..:helou:

многуууууууууууу ,се извинувам со големо М

Онака топ ми е коа си спијам 12 саати али сестра ми коа ке дое све ке расипе:costumed2. Инаку по 12 саати спијам обично.

спијам по 3 ли 4 саати мин а максимум што имам спиено е 15 сааати :)и тоа се деси тоа пред некој ден :)

sakam da spijam sto pomalku!spienjeto go dozivuvam kako potroseno vreme!

Спијам во количини колку што ми е потребно,другото е само излежавање!

од 8-12 саата спијам. Доколку спијам помалку,спиењето преку денот е неизбежно,а за повеќе,ретко се случуе,ама ете да кажам 14-15 саата да е максимумот што сум го отспил наеднаш :)

spiam koga e dobar period za toa, mislum koga baba mi e za skopje i nasabajle nikuj ne mi trope po doma, ne 4iiste, mie sdave i ne sa dere na cel glas.... togas spiam na raat po 10 -12 saati, a obi4no po 11 :D

од 4 до 6 часа
до сега 11 ми се max

просек 5-7h

Ич.Пет саати ми се таман.Дури и доста.

Спијам кога како стигнам, ама во принцип сум голема спанка. :) Се случува еднаш да спијам 3 саата, еднаш 5, еднаш 12, еднаш ич...:) Личен рекорд на најдолго спиење ми е 21 саат со две кратки паузи. :pos:

Да немаше кој да ме вознемирува и буди и да можев да спијам до кога ЈАС сакам, ќе спиев сигурно по минимум 14-15 саата дневно... :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom