Од кај да знам колку спијам? Секогаш различно. Некогаш по 4-5 часа, некогаш 8-10, а ако заборавам дека сум поврзала два дена без спиење тогаш може да се случи и над 12 (во последно време мнооогу ретко).
зависи..секој ден различно од 5-6сабајле до 2 попладне.. отприлика 7-8-9сати..некогаш повеќе(ама поретко) некад помалку...од жешкото време не ми се спие воопшто..:helou:
од 8-12 саата спијам. Доколку спијам помалку,спиењето преку денот е неизбежно,а за повеќе,ретко се случуе,ама ете да кажам 14-15 саата да е максимумот што сум го отспил наеднаш
spiam koga e dobar period za toa, mislum koga baba mi e za skopje i nasabajle nikuj ne mi trope po doma, ne 4iiste, mie sdave i ne sa dere na cel glas.... togas spiam na raat po 10 -12 saati, a obi4no po 11
Спијам кога како стигнам, ама во принцип сум голема спанка. Се случува еднаш да спијам 3 саата, еднаш 5, еднаш 12, еднаш ич... Личен рекорд на најдолго спиење ми е 21 саат со две кратки паузи.
Да немаше кој да ме вознемирува и буди и да можев да спијам до кога ЈАС сакам, ќе спиев сигурно по минимум 14-15 саата дневно... :nesum:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.