Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум тука некаде 8-9 часа и доволни ми се, сама се будам :)

Ненормално многу спијам :) сигурно сум бил немирно бебе, сите спиеле јас сум бил немирен , затоа сега неможам да се наспијам

Уффффффф, во последно време многу спијам. Незнам што е работава ама по цел ден во спиење ми поминува неможам да се доспијам.

во последно време спијам ненормално многу,дури и по 12-13 саата,и не ми е доволно..а обично доволно ми е 7-8 саата

Многу сакам да спијам и вака кога немам никакви обврски, си спијам по 10-12 часа.
А кога имам за учење, во принцип околу 4 часа.
Се случува и воопшто да не спијам, кога страшно ќе ми се излегува навечер, па да заглавам до сабајле, а наредниот ден да треба да станам во 6 или 7 ч

Аууу јас колку спијам, не верувам дека некој од тука толку спие....Спијам до 16-17саати...Денес добро станав порано инаку секој ден станувам во 6-7поручек.....Сега почнува школо, како ќе станувам и јас не знам...

oнолку колку што ми е потребно, но ретко да сум задоволен од спиењето. Оти за добро да се одморам од еден просечен ден ми требаат 9 саати, а јас знам некад да си легнам накај 2 часот а за на работа треба да станам пред 8.30, да се истуширам да јадам и да бидам на работа најкасно до 9.30. :)

т.е. сепак зависи од денот :) иначе ми се има случено некад да спијам и 4 часа и да ми се предоволно, некогаш и 15 часа и уште 2 саати ке си дада + за одмор од спиењето и пак уште ми се спие...

По колку спијам тоа ви гарантирам не сакате да знаете...спијам на пример од 4 сабајле до 8 сабајле па после легнувам околу 3 попладне па спијам до кај 12 вечер и после искачам:pop:

Мноооогу спијам.Распустов го изнаспав,незнам сега како ќе станувам за во школо....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom