Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Огромна спанка сум. Најмалку десет саати ми требаат за да можам да функционирам нормално (?), и тоа ако ме разбудат. Иначе ќе си терам уше :)

обично спијам 8-12 саата... ама денес само 3 саата..и сега главата ме боли

mn spijam..i nikad ne mi e dosta...znam deka dzabe pominato vreme e...ali ednostavno obozavam da spijam..:kesa:zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ehhhhh

c c c mi otvorivte mn bolna tema za muabet ej.......aj spijam po14 saaati a nekad moze i posle .....mi se desilo da zboram i da zaspijam ama samo ednas,taka da ne sum narko lep ........aj ja otidov mene mi se spieee:toe:

За убо да сум наспан најмалце 10 сати ми требет...иначе последно време не спијам ич и сега како шо почвам понделник нашколо планирам да не спијам до тогаш да ја искористам слободава:wink: легвам кун 6 сатот а станвам обично кун 13 односно ме станвет:turn:

Колку ми дозволуваат обрските. Ако иам можност би преспала три дена со ред. Љубам да нанам:)

За да се наспијам како што треба потребни ми се 13 часа, а инаку спијам по 10 часа

6-8 кога како имам време....некоаш поеке некоаш помале

спијам некаде 8-10 часа, ама супер сон, пошто собата ми е изолирана од замарање од страни тела:)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom