Колку се врзувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Потполно исто, како што кажа погоре Емма.
Ама сепак ме радува фактот дека ја поседувам најубавата карактерна особина - ДОБРИНАТА.

Mnogu...osobeno za nekoj koj go poznavam mnogu dobro,moze da napravi da nemozam da disam bez nego....p.s.baknezi najmnogu na svet do licnosta sto ja obozavam mnoooogu....(si znaes ti neli???sekeru).

Паааа... да се врзувам... обично сабајле ко идам на факс си ги врзувам патиките.... хахахахаахахахаахха

шала.......како и да е приврзноста е добра само ако е во умерени граници.Затоа што секој има потреба од некого, но логично да не го загушува

секогаш сум внимателна кога се врзувам со нештата или со лугето и одам до таа граница да можам доколку морам,да живеам без нив.во животот научив лекција дека се е минливо и многупати се изненадуваме од лугето за кои сме мислеле дека заслужуваат да им веруваме,тие истите не изневеруваат.затоа внимавам и моето срце го отварам до една граница ама никогаш не до крај.така помалку боли

Паааа... да се врзувам... обично сабајле ко идам на факс си ги врзувам патиките.... хахахахаахахахаахха

шала.......како и да е приврзноста е добра само ако е во умерени граници.Затоа што секој има потреба од некого, но логично да не го загушува

Попопооо брат успеа да ме насмееш!!Многу мала работа треба за да се врзам за нештото(за тоа се мразам многу, па на крај сум останвал со прстот вуста, а требало на глава да ми биди, пред се од страна на некои другари кон кои чувствував огромна поврзаност и го предадоа нашето пријателство, али нема врска)!!Но дали постои врзаност само за живи особини??Дали си врзан за нешто од материјална природа??Пример, за твоето пенкало со кое имаш положено 3испити??За блузата со која си излегол прв пат со твојата љубена/бен??За клупата на која постојано седите, па одиш во паркот со другари па ќе седниш на таа клупа, па ќе ти е мила зошто тука се случиле многу убави работи??

i jas se privrzuvam za predmeti i lugje....

duri ima i nekogas situcij anesto tolku da sakam sto zapagjam u depresija ako go izgubam a za zal mislam deka tesko se kontrolira ova vrzuvanje....

Многу се врзувам за предмети и луѓе.

Иако тоа ми иде на нерви зашто го сметам повеќе како негативна особина затоа што кад тад ќе ги нема тие работи (и ке се осеќам срање)...

Се обидувам да не се врзувам премногу за да не бидам повреден јас или пак некој друг. Може да се каже дека досега ми успева.

Najrvo treba da znajs za kogo se vrzuvas za da ne izlezis povreden.
Jas momentalno sum premnogu vrzana i preubo mi e oti za prvpat vo zivotot znam zaq koj se vrzav.

Па, зависи, ако е лето, обично 2-3 пати дневно се врзувам. Кога е зима, чизмите повеќе ми се одврзуваат, па без 5 пати дневно, не сум...

VRZUVANJETO E OSNOVA NA STRADANJETO. TREBA DA ZNAETE DEKA NISTO NE E NASE I IRACIONALNO E DA BARAME DA GO ZADRZIME ZA NAS, KOGA I NIE SAMITE NE MOZEME DA SE ZADRZIME VECNO VO ZIVOT.PUSTI NEKA ODI, SEKOJ KE UMRE, I PODOBRO DA SI ODI PO SVOJA VOLJA OTKOLKU DA TI GO ZEME SUDBINATA. NE TREBA DA SE VRZUVAME, NO KAKO???KOGA SOMILOSTA E OSNOVA NA MORALOT????

GOSPOD NIKOGO NE SAKA. DA SAKASE, KE BEVME VO RAJOT.GOSPOD NE POSTOI.

Се врзувам пребрзо и премногу за луѓе!Затоа се мразам себе си!Предметите не ми значат ништо!
И поззз до членов над мене!Врзувањето е основа на животот!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom