оооооффффф за предмети слабо,ама за луѓе...ау ау ау мнооогу лошо!! се приврзувам ептен ама мноооогу ептен!! тоа ми е многу лоша страна можеби една од најлошите!
секогаш се врзувам за луѓе без разлика колку сме блисќи...ако ме привлече со карактер или со било што..ондак сум готова!! и мноогу пати ме имаат разочарано ама никогаш нема да си ја научам лекцијата таква сум и едноставно секогаш ќе се приврзувам за луѓето без разлика дали и колку ќе ме повредат!! тоа е мноогу лошо! многу сум смотана мноогу!!
се нервирам кога ќе помислам колку сум смотана и наивна ама тоа е..таква сум..сум пробала да се сменам и да бидам малку повеќе на диштанс со луѓето ама неможам едностано ако нешто кај некого ме погоди одма се врзувам нема трте мрте!!
тапа...-.- до некаде е доблест-убаво е коа знаеш дека има некој на кого тоолку многу му значиш и знаеш дека е тука за тебе во секое време ама воедно и не е баш зашо коа остануваш повреден и со "...у раце" ондак не е баш лепо!! А дека е лекција-тоа дефинитвно! Лекција која никогаш нема да ја научам!!