Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После првата година во забавиште имав опција да почнам со прво одделение, но моите сепак одлучиле да не ми го скратуваат детството и ми дале уште време да се изнаиграм па одев уште една година во забавиште. Тогаш бев со мои врсници и ми беше многу поубаво.
фалби од сите страни, частења.....
За учењето не зборам, супер како и секогаш.
Имав среќа што 1ви септември беше петок, затоа што следните два дена нон-стоп повраќав од возбуда!
Немора да значи! Јас завршив, и единствено позитивно во цело средно ми еше што научив на најтешкиот начин како изгледа средбата со лицемерни луѓе! Не го сакав средното, и не би посакал да се вратам пак! Нормално дека запознав и доста лојални другари, со кои што контактирам секој ден но тоа е само една светла точка.... доста голема тема што би требало да ја разјаснувам на долго и широко, а нема смисла за тоа
Епа знаеш како е коај свите ќе ти викаат: ,,средно се најубави години, средно има највиште дружење, уживај дур си средно‘‘ и коај ќе ти ја наполнат главата со таја глупост очекуваш коај ќе идеш у средно тоа да биде изградено од мед и млеко, да имаш во клас кловнови што ќе кажуваат смешки без замор и без претан и сите да бидат пријателски настроени кон тебе! И пустото, а дојдеш средно и видиш не било баш така!Па ајде,гукни...што застана..:smir:
Дообјасни,баш сакам да ти го видам ставот и размислувањето.А што се оденсува до мене,основното беше ЗАКОН,а сеа во средно,ми се гади од самата помисла дека треба да одам во школо.
)Eве јас завршив и веќе жалам што летово е при крај и морам да запознавам нови фаци на факсКога ќе завршиш ќе видиш колку ќе ти фали...

))) итн...