Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немора да значи! Јас завршив, и единствено позитивно во цело средно ми еше што научив на најтешкиот начин како изгледа средбата со лицемерни луѓе! Не го сакав средното, и не би посакал да се вратам пак! Нормално дека запознав и доста лојални другари, со кои што контактирам секој ден но тоа е само една светла точка.... доста голема тема што би требало да ја разјаснувам на долго и широко, а нема смисла за тоа
Епа знаеш како е коај свите ќе ти викаат: ,,средно се најубави години, средно има највиште дружење, уживај дур си средно‘‘ и коај ќе ти ја наполнат главата со таја глупост очекуваш коај ќе идеш у средно тоа да биде изградено од мед и млеко, да имаш во клас кловнови што ќе кажуваат смешки без замор и без претан и сите да бидат пријателски настроени кон тебе! И пустото, а дојдеш средно и видиш не било баш така!Па ајде,гукни...што застана..:smir:
Дообјасни,баш сакам да ти го видам ставот и размислувањето.А што се оденсува до мене,основното беше ЗАКОН,а сеа во средно,ми се гади од самата помисла дека треба да одам во школо.
Eве јас завршив и веќе жалам што летово е при крај и морам да запознавам нови фаци на факсКога ќе завршиш ќе видиш колку ќе ти фали...