Ееее ми фали средното и тоа многу.Јес да многу стресови ми правеше,ама незаменливи ми се спомените.Дремење во последна клупа со другар ми и решавање судоку маратонски,Дражен Ладич откако ќе те испрашаат и си знаел се,извини журим кога ќе му ја здувнеш од некој час,па кафе у Манго,преубави екскурзии,а јас најтрезниот човек во нив и затоа и најмногу спомени имам од сите,никој ништо не се сеќава

))),симаптишање со комшиите од соседната клупа (хехехе),допишување преку клупа така наречен мирц преку клупа со дечакот(сега форумџија,во тоа време имаше одбивност кон форуми) кој заведуваше малолетнички (тој 18,ние по 15-6,за срамота

))) и морам да признаам дека ме извиси мене и другарка ми и не дојде да се запознае зошо му беше срам,па ај као демек на фудбал бил и другар му го обвини,никогаш не му поверувавме кога се правдаше

)))) А уште колку пати бев болна за испрашување и тестови ехеее...чудно се како така се погодуваше хехехехе...и на крај 100 оправдани,10тина неоправдани и после секое праќање на татко ми во школо *Ти од утре не го гледаш овој филм,има да одиш и со температура,јас да лажам за тебе таму...*,аха важи...и така уште едно сто пати....
Сакам пак!:nesum: