Колку често и за што најчесто се карате со партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
1/2 пати у меcец. Ceкогаш водам повеке инат и глумам по-ладен за да ce оceти таа крива и нормално, да попушти.
Добро, попуштам и јаc во духот на љубовта. Ама понекад cамо. Пccт.

од годин и 3 месеца, само еднаш и бев лут, 24 саата и тоа беше се:smir:

Ногу ретко и тоа ептен ка е закачена ситуацијата:vozbud:

Често се закачкаме и се расправаме, ама само 2-3 пати сме направиле вистинска кавга.

1-2 неделно мора да се законтраме, или за интернетов, или за тв :tv: А поозбилни кавги, од време на време, можеби еднас на два месеци..

па често се караме и лутиме за мали глупости дека и двајцата сме тврдоглави, ама досега не било нешто ептем озбилно
јас ако нешто ме нервира кај него не можам да ќутам, и да го навреди со тоа му кажувам
не можам да останам рамнодушна кон оние работи што ме нервираат, некогаш јазикот ми е побрз од мозокот:kesa:

1-2 неделно мора да се законтраме, или за интернетов, или за тв :tv: А поозбилни кавги, од време на време, можеби еднас на два месеци..

The same here :helou: Zasto mnogu nervozen tip na covek sum i najcesto ja gi predizvikuvam :pipi: Ama toa odma se sreduva i pa si e ok, pa sepak si se sakame :back:

Si se karame redovno,onaka za sitnici 2-3 pati vo nedelata,no odma se smiruvame potoa.

Poveke jas popustam,i cenam koga ke mi se izvini otkako ke zgresi:)No toa da ne bide cesto:wink:

The same here :helou: Zasto mnogu nervozen tip na covek sum i najcesto ja gi predizvikuvam :pipi: Ama toa odma se sreduva i pa si e ok, pa sepak si se sakame :back:
Подобро кога ни пречи нешто да се караме (нормално и да го решиме тоа). отколку да ми одбегнува кавга и да не се кара, тоа значи рамнодушен е

Сношти ја карав партнерката. Отпозади.

Не се карам.Абе еј,она прво мора да праша дали може да се кара со мене.Ако сум расположен,да,(т.е. не е тоа карање,најчесто ќе и пријдам и ќе ја онадам на ѕид)а кога не сум расположен,она си збори,а ја или на моб или надвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom