Колку често и за што најчесто се карате со партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Па најчесто се караме за нашите карактерни особини и за начинот на однесување у врската. Два различни табиета сме...си забележуваме за грешките. Си се нервираме некогаш еден со друг...ама па јебем ли га Тоа е составен дел од љубовта :) но сепак си се прифаќаме такви какви што сме...

Nadmok nenapadna, vecnata borba na polovite, sto drugo, toa vo osnova, nametnuvanje na pravilen stav i mislenje, koj e posoodveten vo momentot, kaj kogo e topkata.

Најчесто се караме за излегување.
Не му идам каде што ме вика и тогаш почнуваат караниците па муабети од стилот ок немораш да идаш јас не ќе те молам секоја вечер да излезиме и ти кога ќе ме викаш јас нема да можам кај сакаш оди што сакаш прави бла бла...:wink:
Освен ова се караме затоа што јас некогаш знам да бидам доста љубоморна,а богами и тој...:kesa:

...

pa site koristat edno isklisirano delce : za gluposti ...ama sepak smetam deka i ne se tolku gluposti neli???Jas licno vo posledno vreme za licni nedorazbiranja a najcesto povrzani za odnosite...:pipi:

Се караме чат-пат, најчесто за едни исти работи ама тоа исклучиво на мсн или на телефон, во живо нема шанси. Нормално смирувањето е најслаткиот дел.:)

се караме оти сум инаетлива,мора се да биде по мое и како што сакам јас и ете ти кавга,ама ништо страшно,до сега фала богу се сум заборавила

So mojata devojka nikogas ne se karam eve veke dve godini sme zaedno.:back: I super se slagam sonea neznam zosto ama moite bliski prijateli se postojano vo nekakov konflikt so partnerkite toa ponekogas mi e 4idno . Pa ako se karas postojano so partnerot zarem nema da se zaprasas dali treba da ja prekines taa vrska

So mojata devojka nikogas ne se karam eve veke dve godini sme zaedno.:back: I super se slagam sonea neznam zosto ama moite bliski prijateli se postojano vo nekakov konflikt so partnerkite toa ponekogas mi e 4idno . Pa ako se karas postojano so partnerot zarem nema da se zaprasas dali treba da ja prekines taa vrska

Kako be ne ste se iskarale za 2 godini ni ednas???? Ne e mozno!!!!!

Pa site nie sme luge i gresime ponekogas i imame svoi stavovi porazlicni od drugite kako i da e ..vo mojot slucaj se karame ponekogas eden period se karavme sekoj vikend ne mi se ni iskacase .....ali ok e sega se se smiruva so mnogu ljubov a i kkao sto kazaa prethodnite GO OBOZAVAM delt koga se smiruvame ...stalno se osekam kako kralica hahahhaa:smir:

па се караме доволно..често..некога еднач во месецот некогаш трипати на ден .изгледа се зависи од расположение,финансии,деца...итн

Нон стоп, интересно ми е и ме возбудува.. дури и ме пали понекогаш :)

Jas eve 5 meseci ne sum se skarala so deckoto iako ponekogas mi doagja onaka da lupnam nesto so ne treba, ama najcesto toa go sreduvam po moja recepta, onaka da ne razbere deka me nalutilo nesto ama preku razgovor da mu kazam deka mi preci nesto i deka toa definitivno treba da se smeni i sega zasega pali :D

image.php
Vo sekoja raspravija glavnata auloga ja ima ljubomorata..

За глупави ситници и небитни работи...

у мојата врска најнормално е зајадувањето посебно за банални причини тоа е затоа што сме двајцата инаетливи никој не сака суетата да биде повредена никој не сака да падне подоле
и секако раскинуваме секој месец и се смируваме за 2-3 саати на почеток се нервирав незнаев дали ќе се смириме лупав глава али сега сум навикната така да знам и да раскинеме ќе ме побара за некој саат ќе се смириме или јас него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom