Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Очајни домаќинки и Округот оринџ ги пратам сега,а да не почнам да редам воопшто омилени серии...многу се

Вести.

Најдолгата серија што оди на илјадници канали низ светот на стотици јазици. Полна со убиства, предавства, љубов, спорт, сексуалниот живот на познатите и се останато што го врти светот -- као на пример пари, како можев да ги заборавам парите. Често, згодни тетки ни ги кажуваат морничавите новости... Најдобра е транзицијата од бизнис вестите кон метеролошкиот извештај.

Бидејки не ја гледав округот оринџ на а1..на хрт2 ја загледав случајно..ама не од почеток..и ептен ми се свиѓа..па може да се стави на 1 место како мај фејворит:tv:

ПА НЕМЕМ СЕГА ОМИЛЕНА СЕРИЈА ЗОШТО НЕМА

јас би рекол Ало Ало
закон серија, супер што имаме ХРТ2 па таму ја гледам околку 19:30

ne gleam serii mnogu ali koa nemam sto da praam epen sea u posledno vreme ja gledam footballers wives :) inaresna e onaka i ima ubai glumci:):)

friends дефинитивно најдобра серија
само што нема веке, па си ја гледам дома на двд
а иначе ги гледам луди 70ти, сексот и градот на нова ја даваат (мн добра серија)
и да........ чекам да ми ги донесат prison break.......
мн ја фалат серијата па викам дај да видам што е муабетот толку??!!
:helou:

Heroes, Prison break, NCIS, Stargate (SG1, Atlantis), The 4400, Numb3rs....
Анимирани: Simpsons, Family Guy...

Lost
Friends
OC
One Tree Hill
CSI (Veas, NY, Miami)
Good Morning Miami
Prisonbreak
Sopranos
Joey

Ја гледам Everybody loves Raymond, од овие што ги даваат моментално на тв, иначе ја симнувам од нет Two and a Half Man, и Everybody Hates Chris закон серии. А за култната Friends не треба да праиме муабет #1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom