Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?
Mojata omilena serija e ZABRANETA Ljubov na a1,a pred toa mi be CSI,Nadvor od vozmoznoto,Teroristicka kelija i mn drugi....
Неможам да издвојам некоја посебна серија има многу, на пример - CSI, LOST, 3rd rock from the sun, 24 итн итн. Инаку не сум многу по шпанскиве сапуници и слични работи.
CSI - почнаа многу да ја тупат. За секоја мака имаат решение, секакви чуда имаат и детективот воедно е и форензичар а има и судска медицина завршено ...
That's 70s Show - дефинитивно нешто најбоље. Многу добра серија, а посебно ми се свиѓа тоа што се дешава во 70тите со сите оние музички групи и облеки. За глумците да не зборам...
One Tree Hill - ја даваат на ХРТ2, нешто слична е со Округот Оринџ, ама подобра.
Спаѓаат овде цртани серии? Го гледам Homer Simpson редовно (такоѓе на ХРТ2)
i jas ja obozavam ovaa serija omilen lik LUKAS of course,a pocnav da ja gledam i DR.HOUSE iako nekogas me nervira sto eden doktor e specijaliziran bukvalno za sekoja granka od medicinata
abe najdobri serii se "only fools and horses" i "allo,allo".britancite imaat smisla za humor a ne amerikancine:nekoj ke se sopne i site se utepuvaat od smeenje
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.