Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

„Сомнително лице“.
Прво, кога кажав на сите дека ќе одам, сите ми рекоа дека е многу добра и беа претерано позитивни, дури и малце вештачки беше.
Откако поминаа 2 ипол часа, кога излегов од салата, се прашував дали ја гледале претставата со заврзани очи.
Многу долго, се разводенуваат дијалозите, и речиси ништо посебно не се случува, кулминацијата е на крај. Имаше добри моменти, но истите беа ретки.
Се` на се`, досадна претстава. Оценка : 2/5.

Александар (Македонски) на Љубиша Георгиевски
Интересна претстава но помалце разочарувачка
Премногу неточни податоци за неговиот живот, и оној идеал и восхит што го имавме кон Александар со претставава можеби и се сруши:uvo:
Дејан Лилиќ заслужено ја добил главната улога, одлично се справи со својот херој.
![]()
![]()
Сепак најмногу ме изненади Тавитјан кој свиреше на тапани во текот на претставава![]()
Доста тешка и интересна претстава, Љубиша навлегол во психологијата на Александар, сиот тој товар кој го имал поради омразата која ја имале Азија и Европа спрема него, форсирањето на Олимпија дека тој е Бог, и воопшто таа поделеност во него.. Мене лично ми се допадна претставава, но дефинитивно треба да се погледне неколку пати за убаво да се сфати, па ќе се обидам во скоро време да одам пак.