Moite traumi od detstvo. Mnogu grozen, kako blag margarin, ponekogas uste go osekam u usta, a imase i nekoj tezok specificen miris.Во право сте за тоа дека ако побарам во продавница на таков објаснет начин ќе ме направат будала.
Туку во моето семејство крем е одамна исфрлено, те мами дури и да го сркаш со лајца за ужинка и за една до две недели ќе го снема.
Кога бев помал ваков татко ми купуваше, не знам дали сеуште постои ова. Јас го обожавав белиот крем.
Брзо се трошеше и татко ми виде дека е зараза за една до две недли е скоро празна кутијата/теглата престана да купува, јас потпораснав и се одвикнав доста од ова . Ако дома кај нас некого му се пријаде благо мајка ми прави торта, баклава или пак најлесното палачинка во рерна со џем од сливи или шипки.
ние не мора ништо цената си кажуваШто ќе кажете за еурокремот на Линдт?
Гледам дека и тие продаваат....
Од кај го купуваш или во секоја продавница го има?У последно време јадам Lino Lada и ногу сум задоволен. Имаат најнов Lino Gold со парциња лешници у него.
Прегледај го приврзокот 203108
U sekoja prodavnia go ima. Ne mora bas taj Gold, bilo koj Lino Lada e dobar oti ima dovolno mleko i lesnici u nego. Vcera si zemav Dual (kafeno-bel) i isto e dobar.Од кај го купуваш или во секоја продавница го има?
Не мора да значи дека цената зборува за квалитетот.ние не мора ништо цената си кажува
нутелата колку сакате хејтајте ја ама добра е и со простапна цена
Sent from my iPhone using Tapatalk
секако со 40% лешници наспроти некои лино лади со 14%Не мора да значи дека цената зборува за квалитетот.