Го има у Веро, 540 денари 250 гр.
Да не го има ова кај нас?
Ја најдов кофичката у шпајз ципирипи бил али многу повкусен на времето беше.Не не беше овој многу поубав вкусот а и верверичката поинаква беше со кофичка крем во рака.
кога си бил ти основно?Знае некој како се викаа тие кремовите во црвена туба ? Tурски ли беше, или некоја друга фирма ама знам хит беше во времето кога јас бев освновно школо. Деца купуваја и го јадеа онака на суво без лепче.
Не беше којзнае каков квалитет но деца мали што знаат што чини што нечини го купуваа, газдите на продавниците триеа раце пари да земат.
Епа роден сум 90 та година а сега имам 28 години. Можеш да си ирачунаш кога јас сум бил основнокога си бил ти основно?
Па затоа оти мислам дека 90-тите и немаше многу турски производи по маркетите. Можеби сум грешка, ама мислам почеток на 2000-ти почнаа ефтини турски производи да се носат.Епа роден сум 90 та година а сега имам 28 години. Можеш да си ирачунаш кога јас сум бил основно
Mислам дека беше 5 или 6 то одделение (не сум сигурен многу) тоа кога се јадеше таквиот крем (еурикрем).
Најверојатно е ова. Мала туба ефтино 10 или 5 денари беше.Па затоа оти мислам дека 90-тите и немаше многу турски производи по маркетите. Можеби сум грешка, ама мислам почеток на 2000-ти почнаа ефтини турски производи да се носат.
И тоа ulker претежно.
Прегледај го приврзокот 195628
Со оглед на тоа што се нуди на пазарот на вкус е супер, барем за мене. Е сега ако ти е на потопла температура оставен се двои тоа маслото од самиот еурокрем како водичката од кисело млеко.
Една специјална тема за Тутку отвориНајверојатно е ова. Мала туба ефтино 10 или 5 денари беше.
Kaj нас од турските чоколадца, бисквити со чоколада ги носеа од Ulker и Еti. Би било добро да се отвори тема за турскиве чоколадца, бисквити, гуми за џвакање.
400 грама за 93 денари со 13% лешници ми звучи нереално Дај сликни составот, баш ме интересира што уље е ова.
400 грама за 93 денари со 13% лешници ми звучи нереално Дај сликни составот, баш ме интересира што уље е ова.
Не знам дали е до автосугестија, ама Нутелата што ја купив во Грција беше повкусна од оваа тука. Ваљда различни производители/состојки. И секако - поевтина беше од оваа тука. Во последно време овој Lino Lada Gold ми е на прво место (16% лешници - во парченца), ама како што спомна @Sussaro - се случува маслото да се одвои од остатокот од кремот и тоа го руши впечатокот.
Овој од Lindt (40% лешници) сакам да го пробам, ама за тие пари боље ќе јадам бифтек и десерт.
Палма, ништо поразлично и пострашно од речиси сите останати