Кој жанр од рокот и металот ви е омилен?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Black i Death никако тоа веќе е екстрема само издеравање и изигравање идиотишта. Мерилин Менсон :pov: се знае Iron Maiden си се Iron Maiden итн.... Може класик, хард, панк, хеви метал, гранџ, психоделик

Toa sto mi se sviga, nekam da delam na pravci i podpravci.

Matej the Malicious напиша:
da be ja gleav..dobro bese.....ne se sekavam bas na site ali ke ti gi kazam od10 nadole...
40 Greatest Metal Songs...Ever!

10. Megadeth-Peace Sells...But who's buying?
9. Sepultura-Refuse/Resist
8. Kiss-Crazy Nights
7. AC/DC-Back in Black
6. Slayer-Raining Blood
5. Mettalica-Master of Puppets
4. Motorhead-Ace of Spades
3. Iron Maiden-The Number of the Beast
2. Judas Priest-Breaking the Law
1. Black Sabbath-Blood Pendant

I use mn drugi....Marlyn Manson, Slipknot, Korn, Mettalica(pak), Megadeth(pak), Ac/dc(pak)...i toa...ne mi tekinja sea

ej fala mnogu mnogu mnogu!!!
znam deka Breakin the law bese 40ta ili taka neso sto nenormalno me nakurci, drugiot izbor bese zakon osobeno so imase 3 stfari na Pantera, a najidiotsko bese sto i onoj rok-patetikusot od papa roach davase komentari *natamu samo pcujam*

Goddess of Chaos напиша:
ej fala mnogu mnogu mnogu!!!
znam deka Breakin the law bese 40ta ili taka neso sto nenormalno me nakurci, drugiot izbor bese zakon osobeno so imase 3 stfari na Pantera, a najidiotsko bese sto i onoj rok-patetikusot od papa roach davase komentari *natamu samo pcujam*

nisto be..poveli i drugpat..da de...od Judas Priest na vtoro mesto bese druga, ne Breakin the Law...zaborajv koja bese..nego da toj tasakot od papa roach i mene me kurcese zaso veze nemase so zbori...inace od pantera imase 2 stvari ali zakon..

Аман веќе со овие темите.

Punk, Screamo, Grunge, Punk Revival itn.

ja moram da kazam deka mi se sviga soft rock nesto kako Coldplay oni mi se najomilena grupa a mi se svigaat i Depeche mode

Метал слушам нооооогу малку а кога слушам тоа е heavy или death. Најмногу слушам класичен и хард рок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom