Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и плус елена ристевскаКаролина!! Кога ке ја видам одма почнува да ми плеше по нерви
Темата за Фифи ојде преку 100 постови, а ти уште прашуваш кој/а е ФифиА кој/а беше фифи ?![]()
Ме нервира, ме нервира ... Слаткар уффффффф
И Тони Зен ( али ај сс изглед може да пројде :smir: )
hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivni![]()
Се сложувам дека се за никаде болдираните.... !!Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.