Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Ејјјјј Лошко :pos2: смешен ти е коментаров, така да во случајов изгледа ДЕБИЛОТ си ТИ :nesvest:!!!
Детево добро пее, а и спотот му е ТОП. Само како информација пошто гледам дека си буквално неупатен и даваш коментари од ракав, песната ВОЗЕВ ЦЕЛА НОЌ од истово дете беше ХИТ лани летото по сите радио станици во Македонија.
Лесно е да плукаш со скриен идентитет:kesa:.....
www.jovanradnjanski.com

retko koj ne me nervira i koja ne me nervira i toa se se potarata gneracija na peaci sega ovaj garbic od pecei i peacki od tipot na XXL so dve pesni i aj zvezda ke se praeme ahhhh kako li mozese samo kako samo toj sto ne trebase da si otide

Ејјјјј Лошко :pos2: смешен ти е коментаров, така да во случајов изгледа ДЕБИЛОТ си ТИ :nesvest:!!!
Детево добро пее, а и спотот му е ТОП. Само како информација пошто гледам дека си буквално неупатен и даваш коментари од ракав, песната ВОЗЕВ ЦЕЛА НОЌ од истово дете беше ХИТ лани летото по сите радио станици во Македонија.
Лесно е да плукаш со скриен идентитет:kesa:.....
www.jovanradnjanski.com
Абе по радио станиците и скоро сите ноќни клубови хитови се и оние пољопривредни турбофолкерски песни на одвратни глупаци а песнава која ја имаат постирано има текст за под маса така да ит сакс
бај д веј и ти пљукаш со скриен идентитет и јас пљукам со скриен идентитет и така да тоа мн мн не важи
позз до тебе

ЏЕЈ ЏЕЈ
хахахаха
нема мак музика брее
само рап
али во*етина ко ЏеЈ ЏеЈ немааа друга за другите не зборам зашо не ги мрзам
хахахаха
:pos2::pos2:

од мене би рекол врчак

од satusQuO .. Ева

зашто?... пошо ни се антипатични

тоа е коа има ограничени ресурси

Слаткар-можеби дечкото е симпатичен и се, но со неговата вулгарност и со тоа што секогаш е незадоволен ме нервира многу

Хахахааааа кој ме нервира
хахахха подобро да кажам кој не ме нервира
Никој

КалиопА... што би рекла баба ми.

ме нервира Ноне- таква ми е- мала слатка и глупа
ме нервира Ѓоко Ѓорчев- македноскиот Том Џонс- или така нешо
Маријан Стојановски- гајтан веѓа итн итн итн...

Next Time у последно време :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom