Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Каролина!! Кога ке ја видам одма почнува да ми плеше по нерви

А кој/а беше фифи ? :)
Темата за Фифи ојде преку 100 постови, а ти уште прашуваш кој/а е Фифи :)

Мене кој/а ме нервира највеќе...
Ноне, Марјан Стојановски, Браво Бенд, Геј Геј и другарот му Елвир, Браќата Роџер... толку сега за сега.

Ме нервира, ме нервира ... Слаткар уффффффф
И Тони Зен ( али ај сс изглед може да пројде :smir: )

HMMm za makedonska ekstrada ( ako moze da se kaze ekstrada) ne mora da se komentira. Pee koj ke stigne samo mama i tato da dadat nekoj dinar ili kako kurolajna si zarabotuva so pi*eto i si se renda so faci nekoj ali zatoa si pravi spotcinja i e fraekra do beskraj .... ocajna e ali toa e koga nema koj da peva neka rika ona..

btw go podrzuvam deckoto za none ... da ne naucis da zboris literaturno i ne moras ali ako sakas so metro i zelba za rastenje da pees barem nauci literaturno da zboris i da ne lupas akcent kaj sakas ti...

kako i da e covekot sto vredese go nema .... pozz do site

Најмногу ме нервира Елвир Мекиќ,леле колку е одвратен:nerv:

Ме нервира, ме нервира ... Слаткар уффффффф
И Тони Зен ( али ај сс изглед може да пројде :smir: )

hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivni :tapp:

Мартина, Ева, Бојана итн. ... ги има многу

Ke kazam samo koi muzicari ne me nerviraat:
Vlatko Stefanovski
Karolina Goceva

Sve ostalo mi smrdi od prv do posleden!!!!

hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivni :tapp:

Tони Зен ме нервира...а Слаткар не го ставам во музичката сцена на македонија пошо сам си кажа чоекот.."јас сум урбано копиле не сум естраден уметник" :)
Иначе други што ме нервираат...Мартина,Елена,Маријан Стојановски,Ѓоко Таневски и така натаму многу се..:D

Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.

Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.
Се сложувам дека се за никаде болдираните.... !!
Само да го додадам морам Стаклар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom