Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам дека се за никаде болдираните.... !!
Само да го додадам морам Стаклар...

брат ја халуцинирам или ти не си го болдирал дарио?!
од неговата “музика“ уши паѓаат бе :S

За ваков ретардиран текст мора да бидеш мултиталентиран:tapp::tapp:
Вакво нешто со закон би забранил

Слушајте само колку во песната еден збор со друг си нема благе везе!

Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.

Се согласувам со мислењето на Gokso

Слушајте само колку во песната еден збор со друг си нема благе везе!
hahahah mislam deka vo pesnava ima natprevar
koja re4enica ke bidi najglupa
nemalo pobednik poso site bile tolku glupi so ne uspeale da ja zemat nagradata za najglupa

Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.

Spomni ja i None taa e defenitivno najgolemiot pacient :wink:

Сите ме нервираат зашто се антиталенти. Отиде едниот кој беше вреден...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom