Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Каролина!! Кога ке ја видам одма почнува да ми плеше по нерви

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
А кој/а беше фифи ? :)
Темата за Фифи ојде преку 100 постови, а ти уште прашуваш кој/а е Фифи :)

Мене кој/а ме нервира највеќе...
Ноне, Марјан Стојановски, Браво Бенд, Геј Геј и другарот му Елвир, Браќата Роџер... толку сега за сега.

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Ме нервира, ме нервира ... Слаткар уффффффф
И Тони Зен ( али ај сс изглед може да пројде :smir: )

Член од
13 октомври 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
HMMm za makedonska ekstrada ( ako moze da se kaze ekstrada) ne mora da se komentira. Pee koj ke stigne samo mama i tato da dadat nekoj dinar ili kako kurolajna si zarabotuva so pi*eto i si se renda so faci nekoj ali zatoa si pravi spotcinja i e fraekra do beskraj .... ocajna e ali toa e koga nema koj da peva neka rika ona..

btw go podrzuvam deckoto za none ... da ne naucis da zboris literaturno i ne moras ali ako sakas so metro i zelba za rastenje da pees barem nauci literaturno da zboris i da ne lupas akcent kaj sakas ti...

kako i da e covekot sto vredese go nema .... pozz do site

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Најмногу ме нервира Елвир Мекиќ,леле колку е одвратен:nerv:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Ме нервира, ме нервира ... Слаткар уффффффф
И Тони Зен ( али ај сс изглед може да пројде :smir: )
hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivni :tapp:

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Мартина, Ева, Бојана итн. ... ги има многу

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Ke kazam samo koi muzicari ne me nerviraat:
Vlatko Stefanovski
Karolina Goceva

Sve ostalo mi smrdi od prv do posleden!!!!

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivni :tapp:
Tони Зен ме нервира...а Слаткар не го ставам во музичката сцена на македонија пошо сам си кажа чоекот.."јас сум урбано копиле не сум естраден уметник" :)
Иначе други што ме нервираат...Мартина,Елена,Маријан Стојановски,Ѓоко Таневски и така натаму многу се..:D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Коста Бургов ццц !!! :nesvest::nesvest:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.
Се сложувам дека се за никаде болдираните.... !!
Само да го додадам морам Стаклар...

Kajgana Shop

На врв Bottom