и плус елена ристевскаКаролина!! Кога ке ја видам одма почнува да ми плеше по нерви
Темата за Фифи ојде преку 100 постови, а ти уште прашуваш кој/а е ФифиА кој/а беше фифи ?
hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivniМе нервира, ме нервира ... Слаткар уффффффф
И Тони Зен ( али ај сс изглед може да пројде :smir: )
Tони Зен ме нервира...а Слаткар не го ставам во музичката сцена на македонија пошо сам си кажа чоекот.."јас сум урбано копиле не сум естраден уметник"hehe i mene me nerviraat EPTEM.. aj sea duplo ke se iznerviras ko ke gi vidis zaedno na spot hahah Neso gledaf na ekskluzif za nekoj spod nivni
Се сложувам дека се за никаде болдираните.... !!Ги има многу. Почнувајќи од неизбежните Јован Јованов и Елвир, Тони Зен, Ламбе, Вучиќ Јуниор, Маја Вукичевиќ, Гаџа, Врчак, Александар Митевски, Бени Нонстоп, Влатче Морал, новиве дебилчиња Next Time, Дани Mtv Star, Дарио, Елена Ристеска, ДНК, Бојана, Дуле и Коки, Куку Леле и еден куп турбофолкерки на кои и имињата не им ги знам. Бајаги ги набројав, можда и заборавив некој пациент:pos2:
Има и квалитетни музичари кај нас: Фолтин, Суперхикс, Архангел (поим за македонски текстови), Анастасија, Кирил, Синтезис, САФ, Тони Китановски, Стринг Форсис, Бастион, Влатко (и покрај некои испади што ги имаше е квалитет во својата област), Бодан, иако повеќето не ги знаат кај нас. Јебига, музичка култура е на многу ниско ниво кај нас.