Кој ќе биде шампион?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е ваш фаворит за злато?

• Вкупно гласачи
    214
Статус
Затворена за нови мислења.
Навивам за Италија (Forza Azzurri!!!) ама според играта до сега мислам дека Шпанија многу издвојува во однос на другите...

Finale Spanija-Portugalija ili Spanija-Holandija pa koj ke izigra podobro neka pobede :),Znaci moj favoriti se Spanija,Portugalija i Holandija.:):)

шампионот це бара помеѓу шпанија и холандија доколку не се сретнат у четврт или полу финале.
спортски поздрав

i jas mislam deka e vreme Germanija da bidat sampioni... a u finale najdobro da igraat so Holandija...i da ne bidat prvi da ne mi e maka :)

bi sakal finale germanija-portugalija i germancite da se vratat na tronot po 1996....

moze da bide vakvo ako se izbegnat vo 1/4 finale,odnosno ako dvete se prvi vo svoite grupi........

Штета што не можев да напишам порано.

Од Шпанија многу се очекува ама... не. Во втора фаза летаат.
Од Италија и Франција многу се очекува ама... не. Едните немаат карактер, другите имаат катастрофален стратег.
Германците ќе стигнат далеку, Португалија такоџе и Хрватска. Овие три репрезентации очекувам да бидат на ''пиедесталот''.

Иако мој фаворит се Холанѓаните и покажаа најдобар фудбал досега сепак, не e се во убавината на фудбалската игра. Другите фактори ќе одлучат, во случајов нема да биде добро за лалињата.

:прогноза:
:)

bi sakal finale germanija-portugalija i germancite da se vratat na tronot po 1996....

moze da bide vakvo ako se izbegnat vo 1/4 finale,odnosno ako dvete se prvi vo svoite grupi........

Овие не може да играат во финале бидејќи ќе се сретнат 1/4 или 1/2 финале

би било убаво финале португалија холандија да биде како на светското 2006 со 4 црвени:pos2:

mislam spanija,imat dobar sreden red i napad,odbranata malku ne mi e sigurna

glasav za Hrvatska... hrvatica u dusa.... dobra igra imaa i deneska... i iskreno se nadevam deka ke idat podalecku...

Досега, Португалија, Шпанија, Хрватска, а верувам од утре и Холандија, се покажаа како најстабилни тимови. Од тоа денеска, Германија ме разочара, Италија и Франција ме разочараа уште некна, од Чешка не ни очекував нешто повеќе. Сега за сега, за најголеми претенденти за титулата ги сметам Португалија. Сколари со титула би сакал да се прости со Португалците.

Уствари, зошто песимизам?!?!
Форца Лаландија!!!

Се подобри и подобри се... ајде, мора. Храбро, машки, со срце!

Како шо ми се гледа од досега одиграното Орање ( Холандија ) е прв фаворит за титулата...ако не друго тогаш сум прилично сигурен дека ќе играат во финале

tipuvam na turcija .............tesko deka kje ima dva pati po red sampion sto kje bide iznenaduvanje ama jas sepak veruvam vo fatih ''the czar'' terim........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom