Кој ќе биде шампион?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е ваш фаворит за злато?

• Вкупно гласачи
    214
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе Русија поминува и ќе ги тепа жабарите и во финале со коцкестите ќе победат на пенали!

Италија ке биде,стално е слаба по групи

Португалија - Шпанија во финалето и Португалија ќе победи, имаат најјака екипа

Португалија - Шпанија во финалето и Португалија ќе победи, имаат најјака екипа

Германија-Португалија 3-1 моментално. 3,2,1 АУТ ПОРТУГАЛИЈА!

шампион италија според мене

Досега, Португалија, Шпанија, Хрватска, а верувам од утре и Холандија, се покажаа како најстабилни тимови. Од тоа денеска, Германија ме разочара, Италија и Франција ме разочараа уште некна, од Чешка не ни очекував нешто повеќе. Сега за сега, за најголеми претенденти за титулата ги сметам Португалија. Сколари со титула би сакал да се прости со Португалците.
А кој кур јадам гомна безвезе?:)
Мои тимови ќе бидат во полуфинале, да знаете! Германија денеска си помина, утре тоа ќе го стори и Турција, задутре и Русија, и на крај Италија! И финале, Германија-Русија! Е ќе тепа швабата...

Иако со тешко срце,од досегашниве натпревари би рекла Холандија.Добро играат дечките,нема што.

Иако јас се надевам сеуште дека Италија ќе ја земат титулата.

Според досегашната игра Холандија би требало да биде шампион.

Утре во весник:„Светото баварско тројство ја згази Португалија“!!!!!!!!!

Deutschland!!!Deutschland!!!Deutschland!!!Deutschland!!!Deutschland!!!Deutschland!!!

Сакам финале Германија-Италија,да им се одмаздиме на жабарите за светското,кога бош не добија.

Италија здравје кога ќе решат да го сменат селекторот,што толку го „сакаат“.Али зш да го менјаваат кога супер им оди и имаат феноменална тимска соработка(воа е иронично,немој некој да се излажал).

Панцирите за шампиони

GermanFlag1.gif

Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt

Go Go Go Turkey !

Утре ве частам сите ако Турција ги тепа на усташите.

А кој кур јадам гомна безвезе?:)
Мои тимови ќе бидат во полуфинале, да знаете! Германија денеска си помина, утре тоа ќе го стори и Турција, задутре и Русија, и на крај Италија! И финале, Германија-Русија! Е ќе тепа швабата...

Aко се овие во финале незнам само колку војска ќе треба да ги чува

Според досегашната игра Холандија би требало да биде шампион.

Обично тој што игра убав фудбал испаѓа предвреме еве денес еден испадана ама и јас сакам Холандија да биде

DFB%20Arena%20Flag.jpg
традиционално си навивам за нив ^^

и се надевам на финале со русија или холандија :) две многу различни тактики- баерн го искркра од зенит заради тоа 4-1, сигурен сум лев го гледал тој натпревар и научил нешто...

германија-русија би имало ненормален драж да се гледа. поголема мотивација и за едни и за други од такво финале здравје... хаха путин и меркел на трибини само да се стават :)

Spanija-Holandija finale pa koj kje izigra podobro neka bide sampion :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom