Кој ќе биде шампион?

Кој е ваш фаворит за злато?

• Вкупно гласачи
    214
Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Навивам за Италија (Forza Azzurri!!!) ама според играта до сега мислам дека Шпанија многу издвојува во однос на другите...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Finale Spanija-Portugalija ili Spanija-Holandija pa koj ke izigra podobro neka pobede :),Znaci moj favoriti se Spanija,Portugalija i Holandija.:):)

Член од
17 декември 2007
Мислења
111
Поени од реакции
20
шампионот це бара помеѓу шпанија и холандија доколку не се сретнат у четврт или полу финале.
спортски поздрав

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
i jas mislam deka e vreme Germanija da bidat sampioni... a u finale najdobro da igraat so Holandija...i da ne bidat prvi da ne mi e maka :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
bi sakal finale germanija-portugalija i germancite da se vratat na tronot po 1996....

moze da bide vakvo ako se izbegnat vo 1/4 finale,odnosno ako dvete se prvi vo svoite grupi........

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Штета што не можев да напишам порано.

Од Шпанија многу се очекува ама... не. Во втора фаза летаат.
Од Италија и Франција многу се очекува ама... не. Едните немаат карактер, другите имаат катастрофален стратег.
Германците ќе стигнат далеку, Португалија такоџе и Хрватска. Овие три репрезентации очекувам да бидат на ''пиедесталот''.

Иако мој фаворит се Холанѓаните и покажаа најдобар фудбал досега сепак, не e се во убавината на фудбалската игра. Другите фактори ќе одлучат, во случајов нема да биде добро за лалињата.

:прогноза:
:)

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
bi sakal finale germanija-portugalija i germancite da se vratat na tronot po 1996....

moze da bide vakvo ako se izbegnat vo 1/4 finale,odnosno ako dvete se prvi vo svoite grupi........
Овие не може да играат во финале бидејќи ќе се сретнат 1/4 или 1/2 финале

би било убаво финале португалија холандија да биде како на светското 2006 со 4 црвени:pos2:

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
mislam spanija,imat dobar sreden red i napad,odbranata malku ne mi e sigurna

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
glasav za Hrvatska... hrvatica u dusa.... dobra igra imaa i deneska... i iskreno se nadevam deka ke idat podalecku...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Досега, Португалија, Шпанија, Хрватска, а верувам од утре и Холандија, се покажаа како најстабилни тимови. Од тоа денеска, Германија ме разочара, Италија и Франција ме разочараа уште некна, од Чешка не ни очекував нешто повеќе. Сега за сега, за најголеми претенденти за титулата ги сметам Португалија. Сколари со титула би сакал да се прости со Португалците.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Уствари, зошто песимизам?!?!
Форца Лаландија!!!

Се подобри и подобри се... ајде, мора. Храбро, машки, со срце!

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Како шо ми се гледа од досега одиграното Орање ( Холандија ) е прв фаворит за титулата...ако не друго тогаш сум прилично сигурен дека ќе играат во финале

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
tipuvam na turcija .............tesko deka kje ima dva pati po red sampion sto kje bide iznenaduvanje ama jas sepak veruvam vo fatih ''the czar'' terim........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom