Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
A ustvari .. go mrazite grado ili lugjevo sho ziveat vo grado? Posho ima razlika od grad do lugje :)

A mene me nauchile deka ne se site lugje eden coek, site se posebni!!

Znachi ako sum sretnal 1-2 sho gi mrazam i poteknuvat od toj grad, ne znachi deka site se takvi tamu, nitu pa deka grado e takov.

и мене ме интересира според кој критериум одлучувате да го "мразите" некој град, дали заради изгледот на самиот град, луѓето во него или нешо трето
и насловот на темата можеше да биде- Кој град не го сакате, а не кој го мразите, зошто тоа мрази-звучи премногу остро. Затоа јас не можам да именувам кој град го мразам, зошто не постои таков, секој град си има своја убавина и недостатоци за кои не треба да му ставиме тапија и да речеме- го мразам тој град???!!!

што сте смешни... се изначитав на темава.

Скопје го мразам нормално нај тапа град ..т.е лугето се тапа у него а градов убав си е .. иначе од скопје сум ..

Скопје го мразам нормално нај тапа град ..т.е лугето се тапа у него а градов убав си е .. иначе од скопје сум ..
да да
на шо личе тва таксито од гратски до Димитар Влахов 200 ден
нес кафе 150 ден
у Струмица за тии пари цел ден ке се возаш со такси и ке пииш 3 нес кафина:toe::toe:

Добро администраториве ја читаат темава? Поле за фрустриран натрпревар меѓу простаци. Ојте клецнете нешто бе деца,нема толку негативни емоции да имате
Сите градови ги сакам,сите се посебни на свој начин.
п.с малце сеир - идиотов arheolog ја мрази битола зошто била голема колку една скопска општина или село или whatever. леле бе на кои почнаа да му приклучуваат интернет......

so znate be vie provincijalci seljacista
Со самиот пост се докажува кој каков е !!!!
Инаку нема град кој мразам секој град си е посебен и си има свои убавини.Едноставно тие градови што не ми се допагаат не ги ни посетувам :toe:.

ее се гледа зошто не не бива македонциве никогаш.баш поради оваа омраза.сите со сите се мразиме а од шо никој не знај,вашно е дека се мразиме.ако нешто не ти се допаѓа во градот не значи дека го мразиш, или пак ако луѓето се со поинаков менталитет не значи дека се непријатели.баш треба да ја поттикнуваме различноста бидејќи само така е интересно.шо ако сите бевме исти! не ќе имавме за шо муабет да прајме.

да да
на шо личе тва таксито од гратски до Димитар Влахов 200 ден
нес кафе 150 ден
у Струмица за тии пари цел ден ке се возаш со такси и ке пииш 3 нес кафина:toe::toe:
i jas sum od skopje ali vo pravo si izigravaat pederi . pa nikade ne tolku skapo kolku sto e skopje i ohrid

skopje edno kafe vie e 90den italia vi e od 0.80c do 2e kafe ili germania. a austria 3 redbulla ke zemes so 1.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom