Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам не мразам ниту еден она посебно али тетово ме мисли :toe:

Многу јаки хејтери излегоа де..:aplauz: Само поттик за мржња и крај. Па и град бе. Лол.

Хммм... не знам како можете да мразите град.. ваљда до комплекси е. :)

Ја сите градови ги сакам, за македонските зборам. Некој повише, некој помалце, ама сите ги сакам. :toe:

Prilep defenitivno e najposran grad se seljacista kakvi majmuni,majmunite imaat razbiranje tuka se nekoi mutanti

тетово и гостивар....може и куманово.....ама јас пак сум кумановец:toe:

Prilep defenitivno e najposran grad se seljacista kakvi majmuni,majmunite imaat razbiranje tuka se nekoi mutanti

Оди лечи се.Хитно ти треба помош.Заебан/а или ебан/а од Прилепчани си па вака шо зборуваш???Мора да има нешто.Од Прилеп има излезено најголемата интелегенција.

Го мразам Охрид,уствари не го мразам Охрид,ги мразам Охриѓани зашто ги мразат Скопјани.

А да кажете поради која причина го мразите градот!
Инаку јас не мразам посебно некој град во Македонија, туку само ме нервираат оние струмичките, охридските дијалекти и оние скопските пренамагања ( искачаш,пеер,курчи...) бог да чува од вакви изрази од такт ме вадат :tapp:

А да кажете поради која причина го мразите градот!
Инаку јас не мразам посебно некој град во Македонија, туку само ме нервираат оние струмичките, охридските дијалекти и оние скопските пренамагања ( искачаш,пеер,курчи...) бог да чува од вакви изрази од такт ме вадат :tapp:
и јас сум донекаде со тебе...охридските не ме нервират туку ми се смешни :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom